Ina Maria Brekke

Ina Maria Brekke er fra Kristiansand og utdannet skuespiller ved Liverpool Institute for Performing Arts. Etter utdannelsen tilbrakte hun flere år i London og Los Angeles.

I Norge har Ina vært tilknyttet Haugesund Teater i Pippi Langstrømpe og Kilden Teater i forestillingene; Doktor Proktors Prompepulver, The Sound of Music, Romeo og Julie, Terje Vigen, Jeg vil vakse verden ren, Sult1, Sidespringerne, Tingenes Tilstand, Gutta i Juletrehuset, Sokrates Forsvarstale, Helt Privat og Kristiansand.Nå.

Andre produksjoner hun har medvirket i inkluderer Hakkebakkeskogen og Kutoppen i Kristiansand Dyrepark, Alice i Eventyrland med Feil Teater og Det skreik en fugl… – en forestilling hun sammen med en kollega skrev, produserte og medvirket i.

Sist var hun å se i musikalen Sultn som ble livestreamet fra Riksscenen.

Som utøvende kunstner jobber Ina i et bredt spekter av formidling og sjangre. Sammen med teatererfaringen har hun også vært å se på skjermen, sist i Okkupert. I tillegg til sitt utøvende kunstnerskap har hun virket som regissør på Den Lille Havfruen, Musikalen Honk, Musikalen 13 og Sister Act.

I Peer Gynt kan du oppleve Ina Maria i rollen som Ingrid.