Bedrifter

Kilden har utviklet seg til å bli en unik møteplass for samarbeidspartnere, næringsliv og organisasjoner med saler, teknisk utstyr og arrangørkompetanse på internasjonalt nivå. Bygget har flotte arealer som kan tilpasses små og store arrangement i spektakulære og spennende omgivelser.

Kilden kan tilby en spennende arena for arrangement som årsfest, julebord eller sommeravslutning hvor minnerike opplevelser fra restaurant og scene kan være en del av pakken.

Kurs og konferanser

Hvert år arrangeres mellom 40 og 50 konferanser i Kilden teater og konserthus. Vår store publikumsfoajé og fire saler i ulike størrelser gir mulighet for en rekke typer arrangementer – skreddersydd for dine behov.

Hos oss kan du invitere deltakerne inn i et spektakulært og prisbelønnet bygg.

Bilde av sal dekket med hvite border

Julebord og sommeravslutning

Med julebord eller sommeravslutning i Kilden serverer du dine medarbeidere en unik og minnerik opplevelse. Kombiner en forestilling eller en konsert med god mat og drikke i fantastiske omgivelser i vår restaurant – eller i et eget rom.

Vi sørger selvsagt for skreddersøm av dine ønsker og behov.

Inspirasjonssamlinger for ledere

bilde av foredragsholder Mariann Crantz

Ledelse handler om å bruke seg selv som verktøy for å skape verdi gjennom andre. Det forutsetter at du kjenner deg selv, og er klok på hvordan samhandle med andre. Kilden og psykologspesialist og lederutvikler Mariann Crantz tilbyr et lederprogram over 4-8 halve dager. Programmet bruker kunstens kraft i kombinasjon med teori og forskning på ledelse.

Illustrasjon av de klassiske maskene i teateret. En med positivt uttrykk og en med negativt uttrykk.

å skape ønsket kultur

31. mai

I alle organisasjoner er det funksjonelle og dysfunksjonelle kulturtrekk. Hvordan få fram
kompetansen hos medarbeidere, og det beste i mennesket?

illustrasjon av hender som støtter hverandre

Teamfungering og å “spille hverandre gode”

20. september 2023

For å lykkes med å nå virksomhetens målsettinger er det avgjørende at ansatte samarbeider godt. Hvordan ser ekte team- fungering ut, hvor vi mestrer å lære av hverandre? 

illustrasjon av studenthatt

Hva skal til for å bli en lærende organisasjon?

22. november 2023

Å være i endring og fokus på stadig forbedring er den nye normalen. Hva skal til for å gå fra motstand mot endring, til å være sulten på vekst og læring?

Samarbeidspartnere

Kilden har flere viktige og verdifulle samarbeidspartnere. Det sikrer oss en sunn drift og muligheten til å levere et spennende program med høy kunstnerisk kvalitet. Som samarbeidspartner får du en unik mulighet til å bygge relasjoner, og til å bruke Kilden til å skape felles opplevelser med dine medarbeidere, kunder og relasjoner.

I dag er våre hovedsamarbeidspartnere Fædrelandsvennen, Sparebanken Sør og Æ Energi. Våre øvrige samarbeidspartnere er Lexus, Kanalbyen, PwC, Nor Engros, Søgne og Greipstad Sparebank, Asko, Geheb og Aptum. For å fortsette å vokse som kunsthus, trenger vi samarbeid med flere ledende virksomheter i regionen.

Vil du bli en av våre viktige samarbeidspartnere? Ta kontakt med administrerende direktør Harald Furre eller salgs- og markedssjef Janneke Aulie.