Alt nå / Eivind Seljeseth

Kommende forestillinger

ONSDAG / 30. JUN / 18:00 

NB: Billetter selges eksternt via Ravnedans

«Forestill deg at du lukker øynene. At verden forsvinner bak øyelokkene dine og blir mørk og stille for en stund. Du ser for deg at du sitter i et rom. Et rom med stor takhøyde og god gulvplass. Forestill deg at du ikke er alene, men at flere, som deg, sitter på rad og rekke og ser ut, eller inn i det samme store tomme mørket.»

Alt nå er en forestillingssimulator som guider sitt publikum gjennom egen forestillingsevne. Som fra en audioguide i et kunstmuseum, en turistguide i en by eller meditasjonstape på kontoret, presenteres hver publikummer med individuell tekst, lyd og musikk gjennom hodetelefoner, hengende fra taket. Igjennom dette, utforsker prosjektet forhold mellom informasjon, projeksjon og manipulasjon i et system av lydlig, kroppslig og visuelt materiale.

Kreditering:
Dansere: Ingrid Haakstad, Orfee Schuijt og Mathias Stoltenberg
Lyddesigner: Erik Hedin
Lysdesigner: Martin Myrvold
Koreografi + tekst: Eivind Seljeseth

Foto: Tale Hendnes

Støttet av: Norsk Kulturråd, Fond for utøvende kunstnere, Oslo kommune, Fond for lyd og bilde og og Scenekunst sør

SMITTEVERN

Kilden er opptatt av å skape trygghet for våre gjester, og vi forholder oss til gjeldende smittevernregler. Vi sørger for god plass mellom setene, og oppfordrer til å være tidlig ute for å unngå trengsel til arrangementene. Les mer om våre smittevernregler her.

Lignende forestillinger