“An evening of Amy” KRS Soul Stew hyller Amy Winehouse

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

KRS SOUL STEW kommer tilbake til Kilden med en konsert de gjorde stor suksess med høsten 2021. Med 11 artister på scenen hyller de megastjernen Amy Winehouse.

“Me & Mr. Jones”, “Back to Black”, “Valerie”, “Tears dry on their Own”, “Rehab” og “Our day will come». I 2021 var det ti år siden kvinnen bak disse evigvarende låtene, Amy Winehouse, døde – kun 27 år gammel.

Amy var den sjenerte, britiske tenåringsjenta med gitaren, som imponerte plateselskapene med en særegen jazzstemme og ærlige tekster. Hun vokste til å bli en megastjerne, med et umiskjennelige image: stort, sort oppsatt hår og øyesminke formet som vinger.
Samarbeidet med verdenskjente produsenter førte henne på hitlistene over hele verden. Hun sanket pris etter pris under Grammy-utdelingen i 2008.

Med “An evening of Amy» vil KRS Soul Stews hente fram de virkelige musikalske godbitene fra karrieren hennes, og på sin måte hylle denne unike artisten på en stor scene.

KRS SOUL STEW

Det energiske nimannsbandet fra Kristiansand har de siste årene fartet landsdelen rundt med autentisk 60-talls soul. KRS Soul Stew oppstod i et ønske om å gi sørlendingene konserter med stemningen du finner i fest- og musikkbyen New Orleans.

Solist: Synnøve Stulien Lauen

Talentfulle Synnøve Stulien Lauen fra Byremo i Lyngdal har studert musikk ved Universitetet i Agder.  Hun kommer fra en musikalsk familie som er godt kjent i Agder, og har stått på en scene siden hun var liten jente. Det er særlig tekstene og Amys stemme som treffer Synnøve.

På klingende nynorsk sier Synnøve:

– Amy tek tak i kjensler og tema som mange kan kjenne seg igjen i, men som oftast er vanskelege.

– Ein får eit innblikk i livet til Amy gjennom tekstane, noko som eg tykkjer er interessant

Solist: Klara Høeg

Klara har vært KRS Soul Stews egen vokalist siden starten i 2018, men har også en egen solokarriere med base i Oslo.
Hun er utdannet fra utøvende rytmisk musikk fra Universitet i Agder, og jobber mot sitt første album. Klara har et sterkt forhold til Amy Winehouse fra barndommen.

Solist: Jenny Ayunda

Jenny Ayunda er en 23 år gammel låtskriver og vokalist fra Oslo. Elsker det meste av musikk med ekte historier og sjelfulle uttrykk.

– Det jeg liker best med Amy Winehouse er hvor modig hun har vært. Fryktløsheten hun har vist oss gjennom låter som skildrer de mindre glamorøse sidene ved hennes liv, gir oss noe helt spesielt som er vanskelig å sette ord på, sier Jenny.

Kjøp billetter

Forslag til deg