Andrea Bocelli på bystranda

Kilden teater og konserthus og Palmesus

29. juni kl. 19.00/ Bystranda i Kristiansand

🕖 Kl. 19.00: Oppvarmingsartist Helene Bøksle går på scenen
🕣 Kl. 20.30: Konserten starter

En av verdens desidert mest ettertraktede sangere, Andrea Bocelli, gjør 29. juni en gigantisk utendørskonsert sammen med Kristiansand Symfoniorkester foran 12 000 mennesker på Bystranda i Kristiansand.

NYE SITTEPLASSER LEDIG!

På grunn av endringer i produksjonen har vi nå sluppet ca 200 nye sitteplassbilletter i Felt C og D foran scenen. Totalt er nå 85% av billettene solgt og det er meldt sol 🌞

Viktig informasjon

Under følger viktig informasjon om arrangementet og hva du må gjøre i forkant av konsertdagen.

❗ Alle billetter må byttes i årmbånd. Alle som har sitteplass må også ha med billett i tillegg til armbånd.  Se informasjon under.

Bytte av billett i armbånd

Alle billetter må byttes i armbånd i Aquarama Idrettshall rett ved Bystranda. Armbåndet gjør at man fritt kan gå ut og inn av området etter det er satt på. Ta med digital billett eller en utskrift når du henter armbåndet ditt. Det er mulig å hente ut bånd til alle du har kjøpt billett til. 

Det er en stor fordel å bytte billetten til armbånd på mandag 27. juni eller tirsdag 28. juni for å unngå kø på grunn av stor pågang, se åpningstider lenger ned. Om du har klar billetten når du kommer til Aquarama Idrettshall så vil det gå raskere. 

❗Alle som har sitteplasser må ha med billett i tillegg til armbånd. Alle billettene skal inneholde informasjon om Felt, rad og setenummer. Orienter deg om hvilket felt du skal sitte i når du kommer til Bystranda.

❗Publikum som har bord i restauranten kan hente båndene sine ii foajeen på Scandic – dette kan ikke gjøres før på onsdag.

Viktige tidspunkt
  • Dørene åpner kl 17.00 og stenger kl 24:00 på konsertdagen 29. juni.
  • Kl. 19.00 går oppvarmingsartist Helene Bøksle på scenen. 
  • Kl. 20:30 starter konserten med Andrea Bocelli og Kristiansand Symfoniorkester.
  • Armbåndspåsetting i Aquarama Idrettshall er åpen mandag 27. juni kl 16.00-22.00, tirsdag 28. juni og onsdag 29. juni kl 10.00-22.00.

Vi forventer at mange vil ankomme konserten samtidig. På grunn av sikkerhetssjekk må det påregnes kødannelser ved inngangen.

Onsdag 29. juni

17:00-17:30: Antatt lite kø

17:30-18:15: Antatt medium kø

18:15-19:30: Antatt mye kø

Bord- og middagsreservasjon

Dersom du har reservert et eget bord med middag i vår restaurant må du henvende deg i vår gjesteakkreditering i lobbyen på Scandic Bystranda.

Servering av mat og drikke

Det vil være mulig å få kjøpt øl, cider, vin, drinker og alkoholfrie alternativer i flere barer plassert rundt på hele konsertområdet. Barene tar kort, men ikke kontanter. Det vil også være en rekke ulike matalternativer.

VIKTIG: Når Andrea Bocelli opptrer vil alle utsalg være stengt, det er derfor svært viktig å kjøpe det man ønsker i god tid i forkant, i pausen eller etter konserten er over.

Sikkerhetskontroll

Alle som skal inn på konserten vil bli sjekket i inngangen. Store bager, sekker eller vesker vil kunne bli avvist og forsinke sikkerhetskontrollen. Åpne veske eller sekk før du kommer frem til vakten som skal sjekke deg og vis uoppfordret frem både den og alt du har i lommene.

Informasjon om reise til og fra konserten

Det vil være trafikkregulering i området og det vil ikke være mulig å parkere i Østre Strandgate utenfor idrettshallen og Scandic Bystranda. Det finnes noen parkeringshus og parkeringsplasser i nærheten, men vær oppmerksom på at det kan være  mye mennesker og biler i området. Flere veier vil i tillegg være regulert enveiskjørt. Om du tar bilen; beregn god tid, vis hensyn, kjør sakte og vær oppmerksom på skilter og trafikkvaktenes instrukser.

Det er ikke mulig å parkere sykkel i området rundt Bystranda. Vi oppfordrer til å reise kollektivt eller gå.

Forbudte gjenstander

Av hensyn til sikkerhet, publikum og artister vil følgende gjenstander ikke kunne medbringes inn på konsertområdet:

– Stor bagasje

– Gjenstander som er forbudt etter norsk lov

– All form for drikke og flasker unntatt tomme «drikkeposer»

– Mat

– Spesielt brannfarlige væsker eller gjenstander

– Spisse/ skarpe/ farlige gjenstander

– Våpen eller våpenlignende gjenstander

– Paraplyer

– Kamerautstyr med avtagbar linse

– Videokameraer, også GoPro

– Selfiestang

– Laserpenn eller lommelykt

– Droner

– Lydopptaksutstyr

– Campingstoler eller andre møbler, også oppblåsbare

– Dyr

– Barnevogner

Ovennevnte vil bli avvist ved inngangen, og vi har ikke oppbevaringsmuligheter på/ved området. Arrangør er ikke ansvarlig for utstyr som blir henlagt på eller utenfor området.

Hovedinngang

Hovedinngangen er i Elvegata, rett ved inngangen til Aquarama.

Til deg i rullestol

Vi har et eget område egnet for deg med rullestol. Når du ankommer området vil du bli informert om dette og vist til plassen dersom du har bestilt dette. Området Bystranda er universelt utformet og det finnes også andre plasser som er egnet dersom du har bestilt ordinær billett.

Gode råd til deg i publikum

Gjør deg kjent

Skaff deg en oversikt over hvor det er toaletter, servering, førstehjelp og (nød)utganger når du ankommer arenaen. Da vet du hvor du skal gå dersom behovet melder seg.

Ta hensyn og vis respekt

Ikke bidra til press i kø. Gå mot siden eller skrått bakover hvis du vil ut av mengden. Vær oppmerksom der det samler seg mye folk, som ved serveringssteder, toaletter og inn-/utgang. Vær tålmodig og smil! Da går det garantert raskest for alle!

Mer om Bocelli

Il Maestro, som Andrea Bocelli ofte kalles, er en ikonisk stemme og artist som skaper bro mellom generasjoner og sjangre som få andre artister i dag. Han har traktert de fleste operaverker og stått på de fleste operascener, samtidig som han har jobbet med artister og musikksjangre som er veldig utypisk for klassiske operastjerner i denne divisjonen. Bocelli har også en rekke hits og topplisting med sine låter, både alene og i duett med artister som Ellie Goulding, Ed Sheeran og Celine Dion.

Lignende forestillinger