Andrea Bocelli på bystranda

Kilden teater og konserthus og Palmesus

29. juni kl. 19.00/ Bystranda i Kristiansand

Pris: Fra 899,- til 1999,- 

En av verdens største tenorer kommer til Kristiansand!

En av verdens desidert mest ettertraktede sangere, Andrea Bocelli, gjør 29. juni en gigantisk utendørskonsert foran 12 000 mennesker i solnedgangen på Bystranda i Kristiansand. Dette blir hans eneste konsert i Norge i 2022! Når Bocelli entrer scenen sammen med Kristiansand Symfoniorkester, er det duket for magiske øyeblikk på en av Norges vakreste strender.

Bocelli har solgt over 90 millioner plater, sunget for fire amerikanske presidenter, tre paver, den engelske kongefamilien, har sitt navn på Hollywood Walk of Fame, og nå kommer han til Bystranda i Kristiansand.

Bocelli skal fremføre sitt populære repertoar sammen med et fullsatt Kristiansand Symfoniorkester og et stort kor. Totalt vil det være over 130 aktører på scenen. Konserten er en markering av Kildens 10-års jubileum, og et eventyrlig velkommen tilbake etter to år med pandemi. Bystranda blir bare to dager senere skueplass for Skandinavias største strandfest, Palmesus.

Mer om Bocelli

Il Maestro, som Andrea Bocelli ofte kalles, er en ikonisk stemme og artist som skaper bro mellom generasjoner og sjangre som få andre artister i dag. Han har traktert de fleste operaverker og stått på de fleste operascener, samtidig som han har jobbet med artister og musikksjangre som er veldig utypisk for klassiske operastjerner i denne divisjonen. Bocelli har også en rekke hits og topplisting med sine låter, både alene og i duett med artister som Ellie Goulding, Ed Sheeran og Celine Dion.