Bach goes HipHop

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Endelig skal Werner få fremføre musikk skrevet av sin favorittkomponist, Johann Sebastian Bach. Musikken er komponert spesielt for Werner sitt elskede instrument, celloen! I salen sitter et lydhørt publikum! Alt ligger til rette for en flott klassisk konsert. Hadde det ikke vært for David og Ole Petter. De har hodet fylt av heeelt andre ting.

Fra 5 år

Medvirkende:
Werner Bryn (Cello), ,
David Bryn (Dans, beatboxing, trommer og sang)
Ole Petter Knarvik (Dans)

Ole Petter Knarvik

Ole Petter Knarvik var med på å starte Absence Crew. Som dansar i Absence har han vunnet NM i breaking og vært finalist i Dansefeber og Norske Talenter og vunnet tv-programmet ”Mitt Dansecrew”. For tiden turnerer han rundt om i landet med ulike danse -og teaterforestillingerforestillinger , og han underviser workshops i breakdance og hiphop.
Sjekk ut instagram @olepetterknarvik, @absencecrew og youtube for å se dansevideoer, show og instruksjonsvideoer for hvordan å lære breakdance:)

Werner Bryn

Werner Bryn (cello) jobber som frilans musiker og har tidligere vært dirigent i Bergensområdet, og han undervist i Kulturskulen i Bergen. Han har Master utdannelse i utøvende musikk fra Griegakademiet, i tillegg til allmennlærerutdanning fra Høgskolen i Bergen.

David Bryn

David Bryn, Werner sin lillebror, er profesjonell dansar med base i Bergen. Han har i flere år holdt på med utøvende hip hop/breaking/akrobatisk dans, ofte med fokus på det humoristiske i formidlingen. David er mye nyttet som danseinstruktør og turnerer for tiden rundt om i Norge.

Kjøp billetter

Lignende forestillinger