BBQ og utekonsert med Sigvart Dagsland fra Fullriggeren Sørlandet

Kommende forestillinger

FREDAG / 25. JUN / 18:00

Unn deg en annerledes fredag i sommer; BBQ og utekonsert med Sigvart Dagsland fra Fullriggeren Sørlandet rett utenfor Kilden teater og konserthus.

I samarbeid med Fullriggeren Sørlandet rigger vi opp brygga foran Kilden med sitteplasser, BBQ og byr på god drikke mens Sigvart Dagsland sørger for å toppe stemningen fra Fullriggeren Sørlandet, som vil ligge ankret opp rett over kanalen ved Lagmannsholmen.

En konsertopplevelse med Sigvart Dagsland er en unik begivenhet, og et møte med en artist som behersker publikumsrommet til fulle.

Gjennom sin totale tilstedeværelse og uovertrufne stemme tar han mennesker med seg; fra det sårbare menneskelige til kraftfulle stemninger og vokalprestasjoner. Alltid med et skrått og tidvis gapskrattende blikk på tilværelsenes mange fasetter. Alltid med en dyp respekt for de bånd som binder artist og publikum, forteller og lytter i sammen.

I bagasjen denne gangen har han med seg nye låter, eldre låter og stein-gamle låter.

Med seg på scenen har han, foruten seg selv på sang og flygel, Torjus Vierli på keyboards & kor og Jango Nilsen på perkusjon & kor.

Fullriggeren Sørlandet vil ankre opp utenfor Kilden, og spille konsert fra båten. Vi serverer BBQ og uteservering på brygga.

Det rigges opp en større uteservering enn hva som er der med plass til 100 personer.

Arrangeres av Fullriggeren Sørlandet i samarbeid med Kilden teater og konserthus.

Lignende forestillinger