Beethovens 2. symfoni og trippelkonserten

Kommende forestillinger

Beethovens 2. symfoni og Trippelkonsert

er dessverre avlyst

Etter råd fra nasjonale myndigheter og sterke anbefalinger fra lokale myndigheter, har vi besluttet å innstille alle publikumsaktiviteter fra og med 11. mars til og med 13. april.

Alle som har kjøpt billett til konserten vil bli kontaktet.

Vi er svært lei oss for situasjonen som har oppstått, men vi må alle bidra til den store nasjonale dugnaden som pågår for å begrense koronasmitten.

– – – – – – – – – – – – – – – – –

Kristiansand Symfoniorkester presenterer: Beethovens 2. symfoni og Trippelkonsert

Dirigent: Ruth Reinhardt

Solister:Ingrid Andsnes, klaver
Maria Angelika Carlsen, fiolin
Frida Fredrikke Waaler Wærvågen, cello

Lotta Wennäkoski
Hava

Ludwig van Beethoven
Symfoni nr. 2

Ludwig van Beethoven
Konsert for cello, fiolin,
piano og orkester,
«Trippelkonserten»

Ludwig van Beethovens 250-årsjubileum går ikke upåaktet hen denne våren, selv om jubileet i første rekke blir markert høsten 2020. Vi får besøk av tre spennende solister og den fremadstormende dirigenten Ruth Reinhardt.
I Beethovens 2. symfoni fra 1802 møter vi en komponist som begynner å finne sin stil og metode for å utvikle et enkelt, men substansielt grunnmateriale til store og omfattende verk. Musikken er vital og livsbejaende, og særlig andresatsens larghetto har blitt en publikumsfavoritt.
Også «Trippelkonserten» fra 1803 er et påfallende underholdende verk, fylt av edel melodikk og godt humør! Stykkets lystige pianostemme ble for øvrig spesialskrevet for Beethovens elev, erkehertug Rudolph av Østerrike.

Kjøp billetter

  • Ingen kommende forestillinger