Block Party med MEUTE

Kilden teater og konserthus

Når

22. jan - 23. jan

Scene

Konsertsalen

Pris

495 NOK

Kommende forestillinger

Kilden åpner dørene kl. 20 og det blir DJ´s og kunstopplevelser i fojaeen. Kl. 22.00 blir det konsert med Meute i konsertsalen. Videre fortsetter festen med livemusikk, performance og DJ´s i fojaeen. 

Velkommen til BLOCK PARTY – Tidenes innendørs gatefest! Vi fyller huset med masse liv, lyd, dans, kunst, musikk og mat for en innendørs gatefest hvor terskelen er lav og lyden er høy.

Viral-sensasjonen MEUTE
Få med deg det tyske technokorpset MEUTE! 11-mannsorkesteret er en viral-sensasjon som har klart den sjeldne kunsten å fusjonere techno- og korpsuniversene til en unik energieksplosjon av en opplevelse.

Jazz + electronica
Den danske power-houseduoen RKDIA (Morten Schantz & Anton Eger) kombinerer sin jazzbakgrunn med electronica på en måte som «eksploderer i farge og rytme». Her er det duket for en real dansefest!

Du vil også få oppleve den ekstravagante skapningen DJ_GROVI som vil få deg til å slippe ut dansedyret gjennom frekke hits og eksplosiv energi. 

Våger du deg også inn i Boksen? Et intimt og mørkt rom, kun opplyst av levende lys, hvor én til seks publikummere av gangen vil få oppleve å bli omsluttet av åtte sangere fra Kilden Vokalensemble som synger en vakker sang. Det er få voksne i dag som opplever at noen synger bare for dem.

Åpne saler, live remix av Kristiansand Symfoniorkester, DJ-lounges, matsalg fra food-trucks og artsy overraskelser over hele huset – Bli
med på festen!

Se video med MEUTE

Artistene

Kjøp billetter

  • januar 2022
  • 22.
    lør
    Tid:
    20:00 - 02:00