Den Trøtte Mannen – Jo Strømgren Kompani

LørdagsKilden

Når

2. okt

Scene

Multisalen

Pris

50 NOK

Varighet

40 minutter

Kommende forestillinger

LørdagsKilden presenterer: Den Trøtte Mannen – Jo Strømgren Kompani

I en liten leilighet står en seng. En vekkerklokke ringer. En arm famler seg ut av dyna og stopper ringingen. Ei ny klokke ringer, nede i en skuff. Dette er starten på en historie om en mann som ikke klarer å stå opp om morgenen.

Morgenritualet vitner om at han hver kveld forbereder stadig flere remedier for å bli vekket. Og remediene er såpass ekstreme at vi skjønner at han har slitt med dette lenge. Gjennom et vindu ser han at verden utenfor går fra morgen til formiddag og ettermiddag. Uten at han klarer å våkne helt. Det eneste selskapet han har er en radio som spiller musikk og mottar telefoner fra lyttere. Til slutt klarer den trøtte mannen å våkne. Men da har det allerede blitt kveld igjen og tid for et nytt håpløst rituale: klare a° sovne. Når han endelig kommer så langt så rekker han selvfølgelig bare ett snork før vekkerklokka ringer igjen.

DEN TRØTTE MANNEN er historien om en mann som ikke klarer å stå opp om morgenen. Dyktige og ivrige mennesker blir likt av alle mens late og likegyldige mennesker gjør oss irriterte. Men hva med de som ikke får det til, selv om de gjør sitt beste? Den Trøtte Mannen forsover seg hver dag og ønsker for alt i verden å bli et A-menneske. Sjefen hans synes han er en dust, men etter å ha fulgt ham gjennom et strevsomt døgn vil vi kanskje se på ham som en helt.

Varighet: 40 min
Språk: svensk/norsk
Tekst/Dramatiker: Jo Strømgren
Med (på scenen): Anders Sanzén
Regi/Koreografi: Jo Strømgren
Lys: Jo Strømgren
Lyd: Lars Årdal
Scenografi: Jo Strømgren/Lise Hagen
Tekniker: Martin Brandvoll
Produsent Sara Norlin
I samarbeid med/Co-produsent: Bærum Kulturhus Støttet av: Spenn.no

Fra 6 år

Kjøp billetter

  • oktober 2021
  • 02.
    lør
    Tid:
    13:00 - 13:40