Drageskogen

Kommende forestillinger

LØRDAG / 23. JUL / 13:00

Arrangementet er gratis og du trenger
ikke billett for å delta.
Vi gleder oss til å se deg!

Sommer i Kilden presenterer: Drageskogen

«Drageskogen» er en nyskrevet teaterforestilling for barn i alderen 4 – 7 år, som har vagt stor begeistring hos publikum. Forestillingen er full av sang, rytmer og musikk, og gjennom aktiviserende deltagelse inviteres publikum til å delta for å bekjempe skumle dyr og feire store seiere.

I «Drageskogen» møter vi Emma som har veldig lyst til at noen skal bli med henne hjem, men det er ingen som tør. Problemet er nemlig at det i skogen, rundt det røde huset til Emma, bor en grønn drage, og den spiser alle som prøver å komme på besøk. Derfor er det ingen som tør å besøke Emma. Men så en dag spør hun den nye jenta Nora, om hun vil bli med Emma hjem! – hvis hun tør… Etterhvert begir de to barna seg inn i Drageskogen.

Drageskogen er en nær fortelling om det å føle seg alene, overvinne det man er redd for og å vinne noe av det viktigste; vennskap.

Drageskogen er utviklet og fremføres av skuespiller Heidrun Sangvik og sanger Ellen Halvorsen Lervold. I utarbeidelsen av forestillingen har vi fått verdifulle innspill fra dramaturg Endre Sannes Hadland, regissør Magnus Spaarsaas, skuespiller og instruktør Ulrik Waarli Grimstad og scenograf Gabriela Melo Larsen.

Forestillingen er støttet av Kulturrådet; Fond for lyd og bilde.

Heidrun Sangvik:
Heidrun har spilt teater siden 2005 og jobber som utøvende scenekunstner på Sørlandet. Hun har gjennom studiet Bachelor i Samtidsteater ved Universitetet i Agder lært mye om å skape nytt scenisk materiell «på gulvet». Før korona turnerte hun med den egenproduserte teaterforestillingen «Med bil til månen» i barnehager på Sørlandet. Den høstet veldig gode tilbakemeldinger.

Ellen Halvorsen Lervold:
Ellen har mange års erfaring med å ha ulike sangarrangement for barn fra 0 år og ut barne- og ungdomsskolen, blant annet med babysang, småbarnsang, kor og som leder for «Sangskattekisten» for Den Kulturelle Skolesekken. Ved siden av å være freelance sanger jobber hun til daglig i kulturskole og som sangpedagog i barnehage. Hun har en entusiasme og glød for sang og musikk som lett smitter over på barna.

Kjøp billetter

Forslag til deg

SOMMER I KILDEN 24. – 27. juli

24. jul 2024 - 27. jul 2024

Gratis

BARNAS SUPERKILDENDAG!

17. aug 2024

Harry Påtter (med å)

7. sep 2024