FESTIVALPASS AAG2019

Kommende forestillinger

ASSITEJ Norge og Kilden er stolte over å invitere til verdens viktigste scenekunstfestival for barn og unge! Under ASSITEJ Artistic Gathering 2019 fylles Kilden med store scenekunstoppevelser fra hele verden. Det blir åpne forestillinger hver ettermiddag/kveld og lørdag 7. september. 

Vi anbefaler alle å kjøpe festivalpass, som gir tilgang til de fleste arrangementene både på Main Venue og Nordic Venue. Enkelte arrangement og ekskursjoner vil kunne koste ekstra.

Med festivalpasset, kan du reservere seter på de forestillingene og workshops du måtte ønske på Main Venue. Foredrag og debatter på Main Venue er gratis og åpne for alle.

Du får tilgang til Nordic Venue med festivalpasset, men vil ikke ha anledning til å reservere seter. Førstemann til mølla prinsippet gjelder.

Priser for festivalpass
Ordinært – NOK 2000
Assitej medlem – NOK 1600
Student – NOK 800

E-postadressen du bruker når du kjøper festivalpass blir vår kontaktadresse til deg for resten av registreringsprosessen.

Førstkommende tirsdag mottar du en e-post med registreringsskjema du må fylle ut og sende tilbake til oss. Hvis du har kjøpt mer enn ett festivalpass sender du ett skjema for hver av delegatene. I e-posten finner du også en lenke til din personlige bookingside der du kan velge hvilke forestillinger du vil ha billetter til. Hvis du har kjøpt mer enn ett festivalpass kan du bruke den samme lenken om igjen for å velge billetter for hver av delegatene.

Vi oppfordrer alle til å planlegge sin egen festivalløype. Husk å legge inn tid til pauser.

Når du har fullført billettutvalget ditt får du en automatisk kvittering for utvalget via e-post.
Billettene dine blir skrevet ut og vil vente på deg i vårt festivalkontor på Kilden når du kommer, under navnet ditt.
Med festivalpasset ditt får du adgang til hele fagprogrammet. Enkelte verksteder med begrenset plass vil kreve egen påmelding. Mer informasjon om dette kommer senere.
Med festivalpasset ditt får du adgang til hele programmet på Nordic Venue, men det er ingen billettreservasjon. Førstemann til mølla gjelder

Kjøp billetter

  • Ingen kommende forestillinger