«Flipp og Nansen: Den Magiske Kisten»! – Ellevill barnekonsert vol. 9

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Stig inn i en verden full av magi og eventyr med forestillingen “Flipp og Nansen: Den Magiske Kisten”! Dette er en opplevelse du ikke vil gå glipp av. Bli med på en musikalsk reise som tar deg med gjennom Nordlandia, et land fylt med mystikk og skjulte skatter.

Historien begynner når Flipps trofaste bamse blir låst inne i en gåtefull magisk kiste. For å frigjøre den, må Flipp og Nansen lære den glemte folketonen som kun noen fortsatt kan. Da må de ut på eventyr i Nordlandia, gjennom majestetiske fjorder og trolske skoger, for å møte på morsomme og spennende karakterer som kan hjelpe til. På deres ferd støter de også på Hubrine, den lure og lekne hubro-uglen, som byr på latter og skøyerstreker. Hubrine, med uendelige sangforslag, prøver å hjelpe, men treffer aldri helt riktig.

Forestillingen er en hjertevarm hyllest til Norges rike musikalske arv. De gripende tonene og de fengslende sangene vil ikke bare begeistre barna, men også røre hjertene til de voksne i salen. Dette er en opplevelse som appellerer til hele familien, og som vil skape uforglemmelige minner for både små og store.

“Flipp og Nansen: Den Magiske Kisten” er mer enn bare en forestilling – det er en reise inn i et magisk univers, der vennskap og musikk smelter sammen for å skape en uforglemmelig opplevelse. Så ikke nøl med å bli med oss på dette fantasifulle eventyret!

Med: Jostein Hodne, Daniel Stålnacke, Jason Storsve, Frida Hella, Vegar Lippestad, Jeanette Bye, Johannes Kristiansen og Mads Olsen.

Alle er studenter på faglærerutdanning i rytmisk musikk på UiA, 3. året

Fra 2 år

Kjøp billetter

Forslag til deg

BARNAS SUPERKILDENDAG!

17. aug 2024

Harry Påtter (med å)

7. sep 2024

Musikktyven

14. sep 2024

KJøp