GRÄS

Kommende forestillinger

LørdagsKilden presenterer: GRÄS

Velkommen til den lekne og poetiske familieforestillingen GRÄS. Her møtes dansere, dukkespillere og en sirkusartist! Scenen er dekket av gress – og en halv bil er på vei inn. To rødhåra figurer og en kaffetørst nabo dukker opp. Stemningen i forestillingen er som en mild, lys og leken sommerdag.

På en nydelig måte blandes musikken med lyder fra gressklipper og fuglekvitter. Gjennom fantasifulle innfall, dans og bevegelse utforskes scenerommet og tingenes proporsjoner. En diger fot, et veeeeldig langt strå og en kjempesaks som kanskje er litt for stor for en liten jente.

Bak forestillingen står Claire Parsons Co, et prisbelønnet svensk dansekompani kjent for å lage scenekunst av høy kvalitet, rettet mot barn. «Gräs» er et samarbeid mellom Claire Parsons Co og svenske Marionetteatern, Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. Samarbeidet er basert på en lignende tilnærming til forestillinger for et ungt publikum. «Gräs» har turnert i Sverige i flere år, med stor suksess. Nylig gjestet ensemblet Visoni-festivalen i Italia, hvor publikum tok den svært godt imot.

Koreografi og scenografi: Claire Parsons
Medvirkende i originaloppsetningen: Emelie Garmén, Magnus Erenius (Marionetteatern), Viktor Gyllenberg
Scenografi: Anna Nyberg
Kostymer: Bitte Palm
Mask: Gunilla Pettersson
Lys: Olof Carlsson
Musikk og arr.: Mikael Svanevik
Dukker: Kay Tinbäck Du Rées
Dukkeregi: Helena Nilsson
Foto: Petra Hellberg

Passer for barn fra 4 år.

Varighet: ca. 40 minutter.

Kjøp billetter

  • Ingen kommende forestillinger