Gunnar på Mo

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

SeniorKilden presenterer: Gunnar på Mo

Stykket baserer seg på kjente og kjære revysanger fra 30-70-tallet.

Publikum møter ungkaren og vandringsmannen Gunnar på Mo, inspirert av Prøysens Tango for To.

Han er ikke fremmed for en flørt, men takker for seg når han hører refrenget om ringer og giftemål. Men hva skjer når gårdsjenta Hilma og byjenta Mari avslører dobbeltspillet hans?

Med humor, dans og sang tar vi med publikum på en nostalgisk reise tilbake til deres egen ungdomstid. Og kanskje får damene i publikum et blunk fra Gunnar og mannfolka en svingom med Hilma eller Mari?

Vi håper du vil dele Valentinsdagens med oss, hvor vi hedrer romantikken med både dens lengsler og gleder.

Om medvirkende:
Ane Eikemo (29) er en musikkteaterutøver utdannet ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo. I tillegg til å medvirke i teaterproduksjoner og konserter, jobber hun som lydbokinnleser. I høst er hun aktuell som hovedrollen Turte i Jul i Blåfjell på Chateau Neuf. Hun har tidligere turnert med flere ulike forestillinger for Den Kulturelle Spaserstokken og Den kulturelle Skolesekken.

Christine Leer-Salvesen (29) er utdannet musikal artist ved Bårdar Akademiet og Musikkteaterhøyskolen i Oslo (BA).
Siden endt utdannelse har Christine medvirket en rekke i teater- og musikal oppsetninger på scener som Folketeateret, Fjæreheia, Latter og Oslo Spektrum. Hun har jobbet flere sesonger i Dyreparken i Kristiansand og har vært på turnè med Den Kulturelle Skolesekken.
For tiden er hun aktuell som Lydia i forestillingen «..Like til Betlehem» på Kilden teater og konserthus.

Mattis Johannessen (27) er utdannet fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo. Etter endt studiet har han medvirket i musikaler som Spelemann på taket, Jesus Christ Superstar, Kiss me Kate, Idyll, Kristin Lavransdatter m.fl. han er for tiden aktuell i Operaen La Traviata ved Operahuset i Nordfjordeid.

Per Myrstad Kringen (32) er utdannet pianist fra Musikkonservatoriet i Kristiansand. Han har jobbet som frilans musiker i ti år, som musiker i teater, revy, eventer etc., blant annet flere produksjoner som er tatt inn i Spaserstokken. I tillegg jobber han også fast som musikalsk ansvarlig og daglid leder på Stabekk Teater og Teaterskole.

Kjøp billetter

Forslag til deg

Den lille historien om Kirsten Flagstad

27. aug 2024

Få billetter

Pider Ro – Skrøner og sørlandsviser

3. sep 2024

«Pappas lille gutt»

10. sep 2024 - 11. sep 2024

KJøp