Gutta i juletrehuset

Kommende forestillinger

Kilden Teater presenterer: Gutta i juletrehuset

Urpremiere 30. november.

Den bestselgende bokserien «Gutta i Trehuset» er utgitt i over 30 land. Forfatteren Andy Griffiths og tegneren Terry Denton har vunnet over 70 priser for bøkene sine. I dette nesten selvbiografiske fantasiprosjektet, bor Andy og Terry i et 104 etasjers trehus med sjokoladefoss, brusfontene, marshmallow-kanon, haibasseng, ninjasnegler, babydinosaurer og det meste annet et barn kan drømme om.

Denne gangen har australske Andy og Terry skrevet en helt ny historie på bestilling fra Kilden Teater. Her gjør Andy og Terry seg klare til jul. I sitt underjordiske laboratorium har de laget evig-utvidende-julestrømper som kan utvide seg, ja…, i det uendelige. Slik vil de lure Julenissen til å gi dem sinnsykt mange gaver. Dessverre krasjlander Julenissens slede under landing, og selveste Julenissen faller rett ned i Andy og Terrys klonemaskin. Når hundrevis av nisser slåss om hvem som er den ekte julenissen, samtidig som Juletrehuset trues av en ond snømann, ser det mørkt ut for julefeiringen 2018. En ting er i alle fall sikkert: Andy og Terry klarer ikke å redde julen uten hjelp av Rudolf, Pia og en gjeng flyvende katnarier.

«Vi lover galskap og julemagi i like mengder. Denne forestillingen skal sette både barn, foreldre og besteforeldre i riktig stemning til jul» sier Birgit Amalie Nilssen, teatersjef.

Aldersgrense 5 år. Barna må gjerne komme i nisselue eller nissekostyme.

Varighet 2 timer inklusiv pause.

Kjøp billetter

  • Ingen kommende forestillinger