Hovedøen Social Club slynger julen inn!

Når

14. des

Scene

Multisalen

Pris

400 ,-

Varighet

90 minutter

Kommende forestillinger

Hovedøen Social Club slynger julen inn med jule-infiserte cubanske rytmer når vi mest trenger det! Julen blir garantert aldri det samme igjen. Denne konserten tilbyr den beste medisinen for å bevare sinnets munterhet når mørketiden er på vei. 

Hovedøen Social Club´s feiring av jula er kjemisk fri for dype og religiøse tanker, men til gjengjeld breddfull av sanger du ikke ante at du trengte å høre fra et musikalsk overflødighetshorn av cubanske rytmer, sprudlende arrangementer og vokalist Sergios sang-tolkninger med sin meget innvandrende aksent.

Under Sverre Indris Joners kyndige ledelse får man sløye og kunnskapsrike arrangementer, sømløst utført med den høyeste state-of-the art av det svingende bandet, og med vokalist Sergio Gonzalez’ ikke helt plettfrie norsk-uttale på toppen – dermed er soundet ikke til å ta feil av, og festen i gang!

Hvordan ville det lyde hvis På låven sitter nissen eller Bjelleklang hadde blitt skrevet i Havanna en gang på 50-tallet? Den gangen Hemingway spradet omkring i restaurantene omgitt av elegante kjoler, høye sigarer og long-drinks. Ville man likevel lengtet etter puddersnø, vadmelsnikkers, kvikklunch og termos-kaffe? Svaret får du hvis du kommer på årets mest usannsynlige latinamerikanske konsertopplevelse.

Musikere

Sverre Indris Joner – piano, kor, musikalsk ledelse
Sergio Gonzalez – vokal, guiro
Eduardo Cedeno – timbales, kor
Ruben Pirela – congas
Ole Marius Melhuus – bass, kor
Erik Eilertsen – trompet, kor

Hovedøen Social Club

Hovedøen Social Club slo igjennom med et brak da ”¡Que viva Noruega!” kom sommeren 2008, og fikk en historisk trippel A-listing på NRK P1. Våren 2009 kom
oppfølgeren ”¡Ay caramba!”, og i tillegg til turné for Rikskonsertene fikk plata massiv oppmerksomhet i TV og dagspresse. Konserten ”Klassikere a la Cuba” i samarbeid med KORK, bl.a. en stor suksess i Latinamerika og spilles jevnlig på TV på Cuba der Joner er geniforklart og har fått kultstatus blant musikere.

På plate #3 Salsa til folket har bandleder Sverre Indris Joner igjen vært i tenkeboksen og pønsket ut hvordan man kan overgå sine tidligere eskapader og fått med en rekke gjester som har gjort plata til et overflødighetshorn av fantasifulle arrangementer og sexy makeovers av trauste travere.

Bandet nevner (i all beskjedenhet) at opphavsmennene ikke setter seg til motverge mot å bli gjenstand for bearbeidelser: “Me gusta! La vieja tía está bien cuidado.”(Jeg liker det! Den gamle tanta er vell tatt vare på) Lillebjørn Nilsen“. Utrolig elegant versjon av Rompa mi – hvem skulle trodd…” Terje Tranaas, DDE “Herlig, Kjæmpesjarmerende versjon, og den sordintrompeten setter jo åsted og stemning så det suser…kunne vart mye lenger for min del. Tommel i været og jubel herfra” Øystein Dolmen (Knutsen og Ludviksen)

Hovedøen Social Club kjennetegnes for å lage cubanske versjoner av norsk populærmusikk av ikke helt ny dato. Denne lett usannsynlige fusjonen mellom Havanna og Ønskekonserten/Norsktoppen/ Grand-Prix/ VG lista m.m. har gjort at nordboere i alle aldre, farger og fasonger trekker på smilebåndet og kjenner det rykker i dansefoten. Det innebærer gjerne litt frekke, men kjærlige ertende løsninger. Bandet tilfører alt og litt til av hva man kan ønske seg fra karibiske musikkformers overskudd av livsglede og polyrytmikk.

Under Sverre Indris Joners kyndige ledelse får man sløye og kunnskapsrike arrangementer, sømløst utført med den høyeste state-of-the art av det svingende bandet, og med vokalist Sergio Gonzalez’ ikke helt plettfrie norsk-uttale på toppen – dermed er soundet ikke til å ta feil av, og festen i gang!

Kjøp billetter

  • desember 2024
  • 14.
    lør
    Tid:
    20:00 - 21:30

Lignende forestillinger

Electrocutango

18. okt 2024

KJøp

Grieg – en fysisk symfoni

26. okt 2024

KJøp

Svanesjøen med GRAND UKRAINIAN BALLET

17. jan 2025

KJøp