Juleevangeliet – Din plass i universet

Når

20. nov

Scene

Multisalen

Pris

350 ,-

Varighet

ca. 1 time

Kommende forestillinger

Opplev en tidløs fortelling på en helt ny og levende måte med “Juleevangeliet – Din plass i universet”, sterkt fremført av skuespiller Heidrun Sangvik og sanger Rolf Magne Asser. Bli med på en reise som strekker seg fra verdens grunnvoll og utforsker de evige spørsmålene om godhet, ondskap, og menneskets rolle i dette kosmiske dramaet.
Sangvik Produksjoner er stolt over å presentere denne monolog-teaterforestillingen som fletter sammen musikk og historie, mens den dykker ned i Bibelens dype, rike tradisjon og Norges kulturelle arv.

Dette er ikke bare en teaterforestilling; det er en hjertevarmende invitasjon til å utforske din egen tro, din egen historie, og kanskje til og med finne din egen plass i universet. Sikre deg en billett og vær klar for en kveld fylt med underholdning, refleksjon, inspirasjon og ettertanke. “Juleevangeliet – Din plass i universet” er en begivenhet du ikke vil gå glipp av.

Forestillingen “Juleevangeliet – Din plass i universet” inviterer publikum til å reflektere over sin egen rolle i det større kosmiske dramaet som Bibelens fortellinger skisserer. Tittelen antyder en dypere mening med tilværelsen og foreslår at hver enkelt av oss har en betydningsfull rolle å spille i den universelle kampen mellom godt og ondt, mellom himmelske krefter og jordiske liv.

Ved å koble den bibelske historien med personlig søken etter mening, oppfordrer forestillingen tilskueren til å betrakte hvordan de gamle skriftene fremdeles kan ha relevans i det moderne livet. Den tar for seg tidløse spørsmål som: Hvordan kan vi forstå vår tilknytning til det guddommelige? Hvordan kan vi påvirke og bidra til verden rundt oss? På hvilken måte er våre valg og handlinger koblet til en større, himmelsk harmoni?

Med utdrag fra skriften og musikalske elementer som bærer kulturelle og åndelige budskap gjennom århundrer, blir publikum invitert til å finne sin egen plass i denne rike tradisjonen og historien som fortsetter å forme menneskeheten.

Publikums tilbakemelding:
«Flott ny juleforestilling som kan anbefales på det varmeste.» – Vigdis Othelie Christensen
«En fantastisk innholdsrik forestilling med fantastisk innlevelse. Fortjener virkelig et stort publikum.» May Elin Sele
«Flott forestilling!» – Randi Schmidt Grude
«Makalaust! Denne annerledes juleforestillingen må oppleves. Formidling på høyt nivå. Strålende utført.» – Beate Berntsen
«Heeelt fantastisk forestilling. Av ypperste kvalitet, enorm formidling av et sterkt budskap. Tusen takk.» – Elin Børud
«Tusen takk for en Enestående monolog. Vanvittig bra fremføring av tidenes budskap fra skapelsen og frem til i dag, med fokus på den store Gaven som ble gitt i julen – Få virkemiddel, men fremført med stor innlevelse. Dette må på en større scene så mange får høre.» – Ingunn Eik

Medvirkende/program:

Heidrun Sangvik er en uavhengig skuespiller med erfaring fra både egenproduserte forestillinger og oppdrag for andre. Hun har en bachelorgrad i Samtidsteater fra Universitetet i Agder, samt School of Preforming Arts fra USA og kortere regi- og skuespillerkurs i Norge. I tillegg har hun en bachelor i Personalledelse, økonomi og administrasjon fra Høyskolen i Agder. Sangvik har spilt i en rekke forestillinger som spenner fra barne- til voksenteater, inkludert egne verk som «Drageskogen» og «Valgets kvaler». Hun har også hatt roller i klassikere som «En midtsommernattsdrøm» og «Pinocchio». Sangvik er drevet av ønsket om å skape teater som er relevant og resonnerer med samtiden, med en sterk interesse for de mellommenneskelige relasjonene både på scenen og med publikum. Hun kombinerer sin kunstneriske lidenskap med administrativ dyktighet, og viser seg som en dedikert og allsidig skuespiller.

I denne forestillingen er hun i tillegg til å være skuespiller også manusforfatter, scenograf, regissør og produsent.

Rolf Magne Asser har en bakgrunn fra Norges Musikkhøgskole med studier i sang og saksofon. Fra 2002 til 2012 var han ansatt som sanger i Operakoret ved Den Norske Opera. Han har vært medlem av flere av Norges fremste vokalensembler, blant annet Gli Scapoli, Quattro Stagioni, Det Norske Solistkor, Reza ei Ragazzi, og Kristiansand Solistensemble.
Asser synger i vokalensemblet Nordic Voices, som hyppig turnerer i Europa, Japan, Canada og USA. Han har bidratt på rundt tretti CD-innspillinger gjennom sin karriere. I 2010 utgav han soloalbumet «Lysstyrke».
Asser har siden 1996 arbeidet som frilans sanger og har utforsket et bredt spekter av musikalske sjangre, fra popmusikk til samtidsmusikk.

Asser har komponert musikken, og Sangvik har skrevet teksten, til den helt nye julesangen «Et lite barn» – som du får høre i forestillingen.

Amanda Øiestad Nilsen – ytre øye
Vi har hatt gleden av å ha med dramaturg Amanda Øiestad Nilsen som “Ytre øye” ved to av prøvene. Nilsen har mastergrad i Dramaturgi fra Aarhus Universitet, tilleggsutdannelse i journalistikk fra Danmarks Medie- og journalisthøyskole og bachelorgrad i Teatervitenskap fra Universitetet i Bergen.

Kjøp billetter

  • november 2024
  • 20.
    ons
    Tid:
    19:00 - 20:00

Lignende forestillinger