Karusellskapssyk med Øystein Sunde og «Meget i sløyd»

Når

11. okt

Scene

Konsertsalen

Pris

550 - 625 ,-

Varighet

90 minutter uten pause.

Kommende forestillinger

Forestillingen begynte sitt liv på Chat Noir høsten 2021 til 5’ere på terningene. Etter Chat Noir-perioden har det kommet nye sanger seilende, får vi vite, og visesangeren er tydelig oppstemt og selskapssyk i anledning det nye stoffet.

Det blir skråblikk på alt vi driver med til daglig, noen gjenhør med sanger og historier fra et langt liv på scenen og i studio. Og selvfølgelig et nytt kapittel i «Soga om Harald Jordfreser».

Øystein Sundes solokarriere begynte på Dolphins viseklubb i Grensen 18 i Oslo i 1966. “Det var en klubb full av entusiastiske nybegynnere i slutten av ten-årene. Du fikk sitte på en barkrakk og synge tre sanger, og så var det nestemann opp”, sier Sunde om denne tiden. Etter fire år på krakken, kom den første plata, og det tok for alvor fyr i karrieren.

I dag kan Sunde se tilbake på en mer enn 50 år lang historie full av plateutgivelser, showsuksesser, TV-produksjoner og samarbeid med de beste i norsk showbizz – Ingrid Bjørnov, Gitarkameratene, Halvdan Sivertsen, Eldar Vågan, Dizzie Tunes & Grethe Kausland, Hege Schøyen og Vazelina Bilopphøggers – for å nevne noen.

Velkommen til en ny forestilling med Øystein Sunde!

Moden visekunstner på nye veier!

Aftenposten, terningkast 5

Mester i sin egen sjanger!

Nettavisen, terningkast 5

50 års suksess og like blid!

Dagsavisen, terningkast 5
Meget i Sløyd

Terje Kinn – banjo
Øystein Fosshagen – fele og mandolin
Olaf «Knerten» Kamfjord – bass
Birger Mistereggen – perkusjon

Kjøp billetter

  • oktober 2024
  • 11.
    fre
    Tid:
    19:00 - 20:30

Forslag til deg