Knut Marius – EMBER

Når

27. feb

Scene

Multisalen

Pris

495 ,-

Varighet

90 minutter uten pause

Kommende forestillinger

Dattera ga Knut Marius motivasjon til deltakelse i TV reality. Det ble det ny låt av. Det viktigste i livet for Kompani Lauritzen aktuelle Knut Marius er musikken og familien. Ett år etter at Knut Marius debuterte med albumet «6393» er artisten fra Tomrefjord nok en gang klar med ny musikk.

Våren 2024 slapp han singelen EMBER, som handler om datteren Vilja, og betyr glødende kull. Vinteren 2025 slipper Knut Marius nytt album, og samler igjen sitt stjernelag av musikere ut på turné. På det nye albumet tar han låtskriveren som utvikla seg gjennom egne ord og uttrykk på dialekt på “6393”, inn i en engelsk verden igjen.

Det nye albumet handler om det å ta tak i sitt eget liv, tørre å gå løs på utfordringer, og hele tiden søke mot det neste steget. En slik reise byr på dype refleksjoner, men det er en reise man må gjennom for å utvikle seg, og å oppnå nye milepæler i livet.

Norgesturneen er backet av et knippe av Norges aller beste musikere, og leveres av en stor stemme og ærlig låtskriver fra Tomrefjord.

På scenen

Knut Marius – Vokal
Tommy Kristiansen – vokal og gitarer
Jonny Sjo – Vokal og bass
Haakon-Marius Pettersen – Vokal og tangenter
Marius Simonsen – Vokal og trommer

Kjøp billetter

  • februar 2025
  • 27.
    tor
    Tid:
    20:00 - 21:30

Forslag til deg