KRISTIANSAND VINFESTIVAL

Lørdag 7. september / Kl. 16:00-19:00 / Foajé Kilden

Vi gleder oss til å ha deg med på vår fantastiske reise gjennom verdens smaker på Kristiansand Vinfestival, som finner sted den 7. september i Kilden Teater og Konserthus. Kristiansand Symfoniorkester byr på kulturelle overraskelser under festivalen.

På vår festival vil du få muligheten til å oppleve en spennende samling av vinimportører, lokale vinprodusenter, ølbryggere og siderprodusenter. I tillegg vil vi også ha med lokale mat- og kaffeprodusenter, som vil tilby et bredt utvalg av smakfulle delikatesser. Når du ankommer, vil du bli møtt med et smil og et vinglass. Din inngangsbillett gir deg tilgang til alle utstillerne samt muligheten til å smake på alle produktene de har med seg. Våre erfarne vinimportører vil være der for å veilede deg gjennom en verden av smaksopplevelser.

Fra klassiske europeiske viner til spennende oppdagelser fra fjerne land, vil Kristiansand Vinfestival ha noe for enhver smak. Festivalen byr også på noen kulturelle overraskelser underveis med musikere fra Kristiansand Symfoniorkester, som vil gi deg en minneverdig opplevelse.

For de som ønsker å dykke dypere inn i vinens verden, vil det samme dag bli holdt spennende masterclasses på ulike steder. Sjekk nettsidene og sosiale medier til Red Dot og Gvino for detaljer om tidspunkter og temaer for masterclassene.

Vi gleder oss virkelig til å ønske deg velkommen til en unik og uforglemmelig dag!

Billett 485,-
Kristiansand Vinfestival og Ticketmaster står for billettsalg.

Kristiansand Vinfestival går over to dager; 6. september fra kl. 17:00-20:00 i Kunstsilo og 7. september fra kl. 16:00-19:00 i Kilden teater og konserthus. I tillegg vil de som vil dykke dypere inn i vinens verden kunne delta på masterclasses 7. september. Sjekk nettsidene og sosiale medier til Red Dot og Gvino for detaljer og tidspunkter.

Lignende forestillinger