Ladies Night – Humorgalla

Når

15. nov

Scene

Konsertsalen

Pris

645 ,-

Varighet

80 minutter

Kommende forestillinger

LADIES NIGHT – HUMORGALLA

Etter stor suksess rundt i landet så kommer endelig humorgallaen Ladies Night til Kristiansand med en knallsterkt lineup. På scenen står noen av Norges mest talentfulle og morsomme komikere, klare for å gi deg en helaften du sent vil glemme:
Anne-Kat Hærland, Rune Andersen, Rigmor Galtung og Henrik Thodesen.

Anne Kat Hærland, en av landets mest erfarne og kjente komikere, en standuplegende som fremdeles er mer aktuell og drøyere enn de fleste, vel vitende om at dersom hun gjør like mye narr av seg selv som alle andre, kan ingen gjøre noe annet enn å le. Hun engasjerer publikum fra start til slutt.er en mester i å balansere seriøsitet og underholdning

Rune Andersen sitt talent og formidlingsevne kjenner ingen grenser. Har du ikke opplevd hans mange personligheter ennå, er det på tide! Andersen leverer hardtsparkende, satirisk og intelligent humor. Hans fantastiske evne til å treffe med perfekte ord eller uttrykk akkurat på sekundet har gjort ham til en mester på presisjon. Bare et hevet øyenbryn kan være nok for at krampelatteren begynner å rulle. Gled dere!
Rigmor Galtung, en av Norges første kvinnelige stand-up komikere. Senere kjent for sine imitasjoner som Gro H Brundtland, Herborg Kråkevik, Siv Jensen, Erna Solberg og nå Sophie Elise. Gled dere til å oppleve en av Norges beste innenfor imitasjoner. Lattergaranti!

Henrik Thodesen, mange kjent fra seersuksessen Torsdag kveld fra Nydalen og Kompani Lauritzen på TV2. Henrik spiller Bettina i humoruniverset Tina & Bettina og har sentral på stand-up scenen siden 2001. Hans særegne blikk på verden og evne til å få folk til å le gjør ham til et naturlig høydepunkt.
Ladies Night blir en kjempefest og et show du absolutt bør få med deg i kilden høsten 2024.

Kjøp billetter

  • november 2024
  • 15.
    fre
    Tid:
    19:00 - 20:20

Lignende forestillinger

Himmeluret forestillingsbilde med terningkast

Himmeluret

28. mai 2024 - 7. jun 2024

KJøp

Spetakkel

7. jun 2024

KJøp

Boblershow

7. jun 2024

KJøp