Lik og del

Kommende forestillinger

Kilden Teater presenterer: Lik og del

Hvor mange av oss kan med hånden på hjertet si at vi aldri har sjekket hvor mange likes vi har fått på Facebook? Hvordan endrer jakten på likes hvordan vi formulerer oss? Hva vi mener? Hvem vi er?

«Lik og del» utforsker det demokratiske potensialet i alt vi liker og deler, og ser samtidig på farene ved ekkokamre og heiagjenger som truer med å forflate samfunnssamtalen. Kan Facebook være en trussel for demokratiet? Eller er sosiale medier bare et forstørrelsesglass som tydeliggjør hvordan historien gjentar seg? Forbered deg på en brennaktuell forestilling med musikk, dans, slampoesi, innslag fra nyhetsbildet og sosiale medier. En forestilling som inviterer deg til dialog om sosiale medier, og som vil engasjere deg – også lenge etter at du har forlatt teatersalen.

Hovedrollene spilles av et ungt stjernelag: Ahmad Joudeh, den syriske danseren som møtte krig og kuler med ballett. Danser og skuespiller Tomos Young som mange husker for rollen som Terje Vigen i Fjæreheia. Kristiansanderen Maria Mozhdah, som ble Amanda-nominert og vant Bari International Film Festivals pris for beste skuespiller for rollen i den Oscar-nominerte filmen «Hva folk vil si?». Skuespiller og artist Ingrid Liavaag som spiller i filmer som «Civil Twilight» og «Isfjell». Og skuespiller, programleder og foredragsholder Ghopi Prabaharan, som hadde en av hovedrollene i Kildenforestillingen «Gutta i juletrehuset».

Manus og regi: Birgit Amalie Nilssen

Med: Ahmad Joudeh, Maria Mozhdah, Ghopi Prabaharan, Tomos Young og Ingrid Liavaag.

Koreografi: Ahmad Joudeh og Tomos Young.

Koreografisk assistanse / bevegelsesinstruktør: Kari Anne Vadstensvik Bjerkestrand.

Scenografi: Ryall Burden.

Kostymedesign: Berit Lågeide Griffin.

Lysdesign: Markus Fadum.

Lyddesign: Simen Hefte Endresen.

Kjøp billetter

  • Ingen kommende forestillinger