Litteratursalong med Helga Flatland

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Velkommen til Litteratursalong i Kilden!

Teater og litteratur er ofte nært forbundet. Nå slår Norsk Forfattersentrum Sørlandet og Kilden Teater seg sammen og inviterer til Litteratursalong i Kilden. Her vil dere høre Kilden Teaters egne skuespillere fremføre iscenesatte lesninger fra romaner, for deretter å oppleve et møte med forfatteren selv.

Møt Helga Flatland

Først ut er Helga Flatland som regnes blant de fremste av unge norske fremadstormende forfattere. Hun har fått et stort publikum for måten hun beskriver menneskelige prosesser som sorg, tilknytning og oppbrudd på. I Litteratursalongen vil vi ta for oss hennes siste bok Etterklang som kom ut høsten 2022, som hun har fått strålende kritikker for.

Middag inkludert

Det hele vil foregå i Kildens egen restaurant Frihavn der det vil bli servert varm middag og drikke. Middag er inkludert i billettprisen. Da ønsker vi velkommen til en hyggelig kveld med mat, litteratur og gode samtaler. Velkommen!

Dagens rett

Honningstekt brosme med bakt gulrot, syltet fennikel og blomkålkrem. Serveres med ingefærsaus og sprø grønnkål. Allergener: fisk, soya og melk.

Dagens vegetar

Bakt søtpotet med brokkolipesto og stekte kikerter. Serveres med en syrlig blomkålsalat. Allergener: sennep. 

Kjøp billetter

Lignende forestillinger

Den lille historien om Kirsten Flagstad

27. aug 2024

Få billetter

LYDHØR norbakken/eriksen

4. sep 2024

KJøp

Oidipus/Antigone

6. sep 2024 - 4. okt 2024

KJøp