LYDHØR norbakken/eriksen

Når

4. sep

Scene

Multisalen

Pris

150 - 350 ,-

Varighet

Ca. 90 minutter

Kommende forestillinger

LYDHØR norbakken/eriksen har fått et solid fotfeste i Kristiansand og i Kilden. Vertskapet er musikerne Hilde Norbakken og Torun Eriksen, begge anerkjente artister og utøvere både nasjonalt og internasjonalt.

Dette unike konsertformatet kombinerer musikalske opplevelser med spennende samtaler, og innehar en helt egen atmosfære. Duoen inviterer hver gang en gjest, som tolker egne og andres sanger, noe som gjør hver konsert unik i stemning og musikalsk innhold. Gjesten blir kunngjort rundt en måned før konsertdato.

LYDHØR er et konsept som Norbakken/Eriksen har utviklet i samarbeid med Kilden teater og konserthus. Målet er å gi publikum en eksklusiv og engasjerende opplevelse av musikk, øyeblikk og dialog. Konsertsamtalene er preget av nysgjerrighet til musikken og livet, og nærheten mellom artistene og publikum gjør at det hele oppleves intimt og spontant.

Forvent deg en konsertopplevelse utenom det vanlige når du kommer, og vær forberedt på uventede musikalske opplevelser, og helt spesielle menneskemøter.

Velkommen til høstens LYDHØR!

Kjøp billetter

  • september 2024
  • 04.
    ons
    Tid:
    19:00 - 20:30

Lignende forestillinger

Den lille historien om Kirsten Flagstad

27. aug 2024

Få billetter

Rusletur på Lahelle

1. okt 2024

Få billetter

Anita Skorgan: Bare en mamma

8. okt 2024

KJøp