Musikksalongen #3 med Sigbjørn Nedland

Kilden Kultur

Scene

Multisalen

Pris

100 NOK

Varighet

90 minutter

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Kilden Kultur presenterer: Musikksalongen #3 med Sigbjørn Nedland.

Musikksalongen er et konsept for deg som er ekstra glad i musikk og gode smaker. Musikksalongen vil hver gang inneholde fantastiske historier rundt musikken, akkompagnert av en matrett som passer til kveldens tema. 

Med oss på laget har vi fått ingen ringere enn NRKs musikkguru Sigbjørn Nedland, og vi får også hver gang besøk av en ny gjest som diskuterer sine personlige musikkfavoritter. Kveldens gjest annonserer i Facebook-eventet. Kjetil Nordhus er vert.
Sigbjørn Nedland presenterer i Musikksalongen sin unike foredragsserie «Kultur-retur», hvor han inviterer publikum til en reise tilbake til opphavet til dagens populærmusikk.

Del 3: Musikkens ferd over hav og land
Fra Tordenskjold til Sonny Rollins – Musikk i de norsk-danske besittelser i Karibia. Fra grioter, Vest-Afrikas skalder, til calypsonians i Trinidad og Tobago. Forbud mot afrikanske trommer og slavenes dans. Steel drums og cajon. Cuba som musikalsk smeltedigel.

Kveldens rett skal passe godt til temaet, Cubansk sandwich fylt med sennep-kylling, finskåret svinesteik, skinke og sveitserost. 

Kjetil Nordhus har selv har vært svært aktiv i regionens musikkmiljø i en årrekke. Han jobber til daglig i kommunikasjonsavdelingen i Kilden, og er på fritiden vokalist i prog-bandet Green Carnation.

Til deg som har kjøpt mat og inngangsbillett: Mat serveres i Frihavn fra kl 18:30, foredraget starter klokken 20.00 i Multisalen.

Billettpriser:
Inngang og dagens rett: 250,-
Kun inngang: 100,-

Kjøp billetter

  • Ingen kommende forestillinger