Musikksalongen #3 med Sigbjørn Nedland

Kilden Kultur

Når

9. feb

Scene

Foajé Kilden

Pris

100 - 250 NOK

Varighet

2 timer og 30 minutter

Kommende forestillinger

Kilden Kultur presenterer: Musikksalongen #3 med Sigbjørn Nedland.

Musikksalongen er et konsept for deg som er ekstra glad i musikk og gode smaker. Musikksalongen vil hver gang inneholde fantastiske historier rundt musikken, akkompagnert av en matrett som passer til kveldens tema. Med oss på laget har vi fått ingen ringere enn NRKs musikkguru Sigbjørn Nedland, og vi får også hver gang besøk av en ny gjest som diskuterer sine personlige musikkfavoritter. Kveldens gjest annonserer i Facebook-eventet. Kjetil Nordhus er vert.
Sigbjørn Nedland presenterer i Musikksalongen sin unike foredragsserie «Kultur-retur», hvor han inviterer publikum til en reise tilbake til opphavet til dagens populærmusikk.
Del 3: Musikkens ferd over hav og land

Fra Tordenskjold til Sonny Rollins – Musikk i de norsk-danske besittelser i Karibia. Fra grioter, Vest-Afrkas skalder, til calypsonians i Trinidad og Tobago. Forbud mot afrikanske trommer og slavenes dans. Steel drums og cajon. Cuba som musikalsk smeltedigel.
Dagens rett skal passe godt til temaet. Denne gangen: Biffsandwich av oksemørbrad, med karamellisert løk, remulade med gulrot, blomkål og selleri og grillet paprika. Toppes med reven parmesan og serveres med søtpotetfries.

Kveldens rett skal passe godt til temaet, Cubansk sandwich fylt med sennep-kylling, finskåret svinesteik, skinke og sveitserost.
Kjetil Nordhus har selv har vært svært aktiv i regionens musikkmiljø i en årrekke. Han jobber til daglig i kommunikasjonsavdelingen i Kilden, og er på fritiden vokalist i prog-bandet Green Carnation.

Billettpriser:
Inngang og dagens rett: 250,-
Kun inngang: 100,-

Kjøp billetter

Åpningstider
Mandag til lørdag 11-15, søndag stengt
Billettkontoret åpner igjen 1 time før forestillinger
Foajébar åpner kl. 11
Restaurant Frihavn åpner kl. 16 på dager med forestillinger/konserter
Adresse
Sjølystveien 2, 4610 Kristiansand
post@kilden.com
Kontakt oss
Sentralbord:
905 81 111 

Administrasjon:
post@kilden.com

Billettkontor: 
billett@kilden.com

Bordbestilling:
spise@kilden.com 

Følg Kilden
Følg KSO
Hovedsamarbeidspartner
Samarbeidspartner