Nydelig norsk

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Nydelig norsk er dessverre avlyst

Formannskapet i Kristiansand vedtok 15. mars å forlenge perioden med strenge koronatiltak til og med mandag 29. mars. Det betyr at Kilden vil holde stengt til over påske, til og med 5. april.

Alle som har billetter til berørte arrangement i denne perioden vil bli kontaktet av billettkontoret. Vi takker for publikums tålmodighet i en vanskelig situasjon.

–  –  –  –  –  –  –  –

Dirigent: Eivind Gullberg Jensen

Solist: Mari Eriksmoen
Medvirkende: Kilden Vokalensemble, dirigent og kunstnerisk leder Marit Tøndel Bodsberg Weyde

Edvard Grieg: Olav Trygvason, 3. scene
Ludvig Irgens-Jensen: Japanischer Frühling
Arne Nordheim: Nachruf
Johan Svendsen: Symfoni nr. 1

Kristiansand Symfoniorkester og Kilden Vokalensemble innleder kvelden med tredje akt fra Edvard Grieg og Bjørnstjerne Bjørnsons storslagne og intense opera Olav Trygvason fra 1873. Vi fortsetter med Irgens-Jensens impresjonistiske og skimrende vakre sangsyklus, fremført av vår internasjonalt meriterte sopranstjerne Mari Eriksmoen (bildet). Etter pause byr vi på suggestiv strykemusikk av Arne Nordheim, før vi avslutter med Johan Svendsens mesterlige 1. symfoni – melodisk eleganse og formsikker klassisk romantikk på sitt aller ypperste!

Vi gjør oppmerksom på at endringer i programmet kan forekomme.


SMITTEVERNREGLER I VÅRE SALER

For å ivareta smittevernreglene er antall plasser i salene redusert. I Konsertsalen benyttes 200 av 1100 seter og publikum sitter på annethvert sete med ett sperret sete i mellom. Vi sperrer også annenhver rad i salen. Plassene er nummererte.

Kilden har åpent for publikumsarrangementer. Inntil videre gjelder det publikum som bor, eller har sitt daglige virke, i Kristiansand. Les mer om smittevern og ditt besøk i Kilden.

Kjøp billetter

Forslag til deg