Ronnie Jacobsen

Kommende forestillinger

TIRSDAG / 27. JUL / 13:00

Sommer i Kilden presenterer: 

Ronnie Jacobsen

Ronnie Jacobsen er en musikers musiker. Respektert og hyllet av kollegaer. Alltid utforskende og fremoverlent. Som strengeutøver har han krysset klinge med de beste, og som artist kan han vise til spellemannpris, og 8 kritikerroste plateutgivelser.

Etter to års kreativ prosess, er Ronnie Jacobsen igjen aktuell med ny musikk. Denne gang i norskspråkelig drakt. Prosjektet har fått en ærlig og personlig profil, der artisten byr på tekster med bakgrunn i egne livserfaringer. Med seg på laget har han Lars Kristian Lia og Siren Wilhelmsen.

Sjangermessig befinner Ronnie Jacobsen seg i krysningen mellom urban pop, blues, soul og hip hop. Hans musikalske univers kan beskrives som et blått organisk heksebrygg, krydret med sjelfull vokal, catchy refrenger, gnistrende gitarspill og suggerende rytmer.

Har du lyst på en kul, hjertevarm og unik musikalsk opplevelse, er dette konserten for deg!

SMITTEVERN

Kilden er opptatt av å skape trygghet for våre gjester, og vi forholder oss til gjeldende smittevernregler. Vi sørger for god plass mellom setene, og oppfordrer til å være tidlig ute for å unngå trengsel til arrangementene. Les mer om våre smittevernregler her.

Billetter kan ikke forhåndsbestilles, men hentes ut når du kommer til Kilden.

Lignende forestillinger