Sigurd Holes RORAIMA

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Kilden kultur og Kristiansand Jazzvesen presenterer: Sigurd Holes RORAIMA

RORAIMA ble skrevet som et bestillingsverk for Oslo World i 2020, og ble urfremført i Kulturkirken Jakob under festivalen. Verket setter fokus på temaer som naturmangfold og økologisk sårbarhet, og henter inspirasjon blant annet fra lyden av regnskogen i Amazonas og Yanomami-folkets mytologi. Musikken inneholder feltopptak fra regnskogen av den amerikanske lydbildeøkologen Bernie Krause. Med seg til å spille grønne toner på platen og konserten er et knippe spennende musikere og som ikke det var nok, løftes kvelden av en flott visuell produksjon av Jan Erik Holto.

RORAIMA ble sluppet på plate i vinter, og har allerede fått overveldende mottakelser både i Norge og i utlandet. Albumet fikk en veldig god kritikk i The New York Times, og låten The Presentation Dance gikk rett i på avisens THE PLAYLIST for uke 7. Her hjemme har albumet fått sterke anmeldelser i medier som Aftenposten og Dag og Tid. I tillegg ble albumet nylig tildelt den prestisjetunge tyske kritikerprisen «German Record Critics’ Award».

Tysk kritikerpris til kontrabassist Sigurd Hole

Dette er stille, men kraftfull musikk, og løftet med ekstra lyd- og bildeproduksjon kan vi love deg en fantastisk opplevelse!

Sigurd Hole står ved sjøen og holder et instrument
På scenen

Trygve Seim (saksofoner)
Frode Haltli (akkordeon)
Helga Myhr (hardingfele/vokal)
Tanja Orning (cello)
Håkon Aase (fiolin)
Knut Kvifte Nesheim (perkusjon)
Sigurd Hole (kontrabass)

Lyd

Audun Strype

Lys/video

Jan Erik Holto

Kjøp billetter

Forslag til deg

South City Stompers

14. sep 2024

Gratis

Hodge Podge

5. okt 2024

Gratis

Fastlandet – Torun Eriksen

12. des 2024

KJøp