SPOR

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Kilden Dialog presenterer: SPOR

I fjor sommer sto de på scenen i Oslo Spektrum på regjeringens minnearrangementet for 22. juli.
Høsten 2021 publiserte NRK TV en dokumentarserie i to episoder om de involverte ungdommene.
Nå kommer det en helt ny SPOR-forestilling, med Kristiansand Symfoniorkester og ungdom med ulikt funkjsonsnivå fra Kristiansand Katedralskole Gimle og Kvadraturen videregående skole på scenen.

Berører og sprenger grenser
Hva får du når du kobler ungdom med og uten kognitive funksjonsnedsettelser sammen med profesjonelle kunstnere? Samspill, vennskap, personlig utvikling – og en forestilling som berører og sprenger grenser. SPOR er en forestilling med nesten 100 videregående elever og Kristiansand Symfoniorkester på scenen. Forestillingen er bygget opp rundt deltakernes historier, spisskompetanse, personlighet og funksjonsnivå.

Kritikerroste forestillinger
Det har vært laget kritikerroste SPOR-forestillinger i 2015, 2017 og 2019. Alle er helt forskjellige, men felles for forestillingene er at symfonisk musikk av Stig Nordhagen, komponert til SPOR, er en av bærebjelkene i forestillingen. SPOR er et Kilden Dialog-prosjekt og bruker kunst som verktøy for mestring, forståelse og inkludering. Regissør og manusansvarlig er Elisabeth Lindland. Prosjektet er utviklet i tett samarbeid mellom Kilden teater og konserthus og Kristiansand katedralskole Gimle.

 “Alle burde se denneTerningkast 6
Emil Otto Syvertsen, anmelder i Fædrelandsvennen om forrige SPOR-forestilling

KUNSTNERISK LAG

Regi, manus og prosjektledelse: Elisabeth
Lindland

Komponist og arrangør: Stig
Nordhagen

Pedagogisk og faglig
utviklingsarbeid: Mette Midling-Jensen, Rigmor Angell Stakkeland, Beate
Sofie Fosselie og 

Vidar Bø

Koreografi: Tomos Young

Regiassistent og koreografi: Karin
Moe Hennie

Scenografi: Ryall Burden

Lysdesign: Sander Sædberg

SPOR-konferansen
10. – 11. mars 2022 arrangeres en lunsj-til-lunsj-konferanse for alle som er opptatt av krysningsfeltet mellom livsmestring, inkludering, kunst og kultur. Det blir inspirerende og lærerike foredrag, og spennende presentasjoner fra inn- og utland. Forestillingen SPOR, som vises under konferansen, har en sentral plass i programmet.

Les mer om SPOR

Kjøp billetter

Lignende forestillinger