STRIKKEN Kvartett

Kommende forestillinger

TIRSDAG / 06. JUL / 13:00

Sommer i Kilden presenterer: STRIKKEN Kvartett

STRIKKEN er jazzkvartetten til Hannah Torres Lærum (vokal), Sander Fossvold Kolstad (piano), Mikkel Bordal (bass) og Viktor Ognøy Ekeløve (trommer).
Alle fire kommer opprinnelig fra Østlandet og er bosatt i Kristiansand hvor de studerer utøvende musikk ved UiA. I ulike konstellasjoner har de fire utøverne henholdsvis spilt på festivaler som Moldejazz, Oslojazz, Kongsbergjazz og Trænafestivalen.
Musikken er en blanding av egne låter og arrangementer og eksperimentering med jazzstandarder. Hvor langt kan strikkes tøyes, hvor slak kan strikken være?
Med elementer fra frijazz og nordisk jazz utforsker kvartetten balansen mellom åpne, frie og klanglige landskap og satte tradisjonsrike former.
Etter lang tid med begrensninger for live-konserter, gleder kvartetten seg til å få spilt live og dele musikken med publikum.

SMITTEVERN

Kilden er opptatt av å skape trygghet for våre gjester, og vi forholder oss til gjeldende smittevernregler. Vi sørger for god plass mellom setene, og oppfordrer til å være tidlig ute for å unngå trengsel til arrangementene. Les mer om våre smittevernregler her.

Billetter kan ikke forhåndsbestilles, men hentes ut når du kommer til Kilden.

Forslag til deg