Susanne Sundfør

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

SUSANNE SUNDFØR PÅ NORGES-TURNÉ SOMMEREN 2022

Sommeren 2022 legger Susanne Sundfør ut på en etterlengtet og eksklusiv sommerturné. Susanne har en unik evne til å trekke publikum inn i sitt musikalske univers, og er kjent for sine magiske konserter. Denne turneen vil ikke være noe unntak og det er ingen tvil om at dette nok en gang blir en unik konsertopplevelse.

Som vanlig har Sundfør satt publikumsopplevelse i førersete med en tydelig tematikk som bakteppe. Denne gangen dedikeres konsertene til musiker-håndverket og de spontane øyeblikkene som oppstår mellom de som står på scenen når musikken fremføres live. Det bli på mange måter en slags motreaksjon til den moderne produksjonen, der mye av det som skjer på scenen er digitalt.

«Jeg har ikke noe imot god elektronisk musikk, men jeg er nok en gammel nostalgiker som verdsetter et ekte liveshow og er opptatt av vi ikke skal miste verdien av å opptre 100% live. Jeg ønsker at beaten og melodien skal skapes mellom oss musikere, at publikum skal få oppleve en konsert uten ekstra tracks, og at hvert instrument, enten det er en bass-synth eller en stemme, er utført av et menneske og ikke en maskin. Det i seg selv vil være en vakker opplevelse!»

Konsertene vil bli gjennomført uten klikk og ekstra tracks, som vi vil gi rom for improvisasjon, som igjen betyr at hvert show vil være unikt.

«Det vil legges vekt på den subjektive opplevelsen til enhver musiker på scenen i stedet for å følge et fast klikk eller en rytme. I tillegg vil jeg spille en del nytt materiale for første gang.»

Hun ønsker å lage og fremføre musikk som understreker verdien av spontanitet og menneskelig forbindelse utenfor maskinen.

«På et mer filosofisk nivå mener jeg at vi har en tendens til å se verden gjennom en konstruert linse. Måten vitenskap og teknologi smelter sammen og skaper et mekanisk verdensbilde er skadelig for naturen og oss selv, og tar bort våre evner til å tenke kreativt og være levende, improviserte mennesker», sier Sundfør.

Er det en artist som kan ivareta akkurat dette, så er det Susanne Sundfør! Gå ikke glipp av en helt unik opplevelse med en av Norges desidert beste artister i sommer.

Kjøp billetter

Lignende forestillinger