Svanesjøen

Kilden Kultur

Når

18. mai - 19. mai

Scene

Teater- og Operasalen

Pris

570 - 670 NOK

Varighet

2 timer og 45 minutter inklusiv 2 pauser.

Kommende forestillinger

St Petersburg Ballet Theatre presenterer Svanesjøen

I september 2020 kommer det verdensberømte og kritikerroste ensemblet St. Petersburg Ballet Theatre (SPBT) tilbake til Kilden teater og konserthus med sin fantastiske produksjon av Svanesjøen. Dette er klassisk ballett på sitt beste til de kjente tonene av Tsjajkovskijs karakteristiske og uforglemmelige musikk. 

St Petersburg Ballet Theatre ble grunnlagt I 1994. Det er ikke bare kjent for sine fantastiske dansere, som er trent etter den kjente Vaganova-metoden, men også for sine medrivende forestillinger. Under prima ballerina Irina Kolesnikovas ledelse opptrer SPBT internasjonalt med et repertoar som inkluderer flere klassiske mesterverk, blant annet Giselle, Don Quixote, La Bayadere, Romeo og Julie, Nøtteknekkeren og Tornerose

Det populære ensemblet er så etterspurt at det danser mer enn 200 forestillinger i året, og har hatt flere utsolgte sesonger i London, Seoul, Sydney og Hong Kong. Da det besøkte Kilden teater og konserthus i 2019 ble alle forestillingene helt utsolgt, så ikke vent for lenge med å skaffe deg billett! 

“St Petersburg Ballet Theatre er et helt fantastisk ensemble.
Sunday Telegraph – London, Storbritannia

Ballettforestillingen er i hel lengde og danses til innspilt musikk.

Varighet: 2 timer og 45 minutter inkludert to pauser.

Kjøp billetter

 • mai 2022
 • 18.
  ons
  Tid:
  19:00 - 21:45
 • 19.
  tor
  Tid:
  18:00 - 20:45