Undringstimen 3

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Endelig er Askil Holm og Annabelle Despard med multi-instrumentalisten Freddy Holm tilbake i Kilden igjen! Undringstimen 3 er et helt unikt møte mellom to generasjoner. I skjæringspunktet mellom rock og lyrikk. Askil Holm er en spellemannprisvinnende rockemusiker og låtskriver. Annabelle Despard er forfatter. Hun har gitt ut lærebøker, prosa og diktsamlinger, og er høsten 2022 aktuell med ny roman.

De to kunstnerne har laget en helt ny forestilling sammen som skal åpne for undring. Undring over tilværelsen, og over alt det rare som fins og alt det rare folk gjør.

Askil Holm

Askil Holm er en spellemannspris-vinnende norsk artist, musiker, låtskriver og plateprodusent fra Namsos bosatt i Kristiansand. Han er utøver og opphaver både som soloartist, og som medlem av gruppen Lind, Nilsen, Fuentes & Holm som har hatt stor suksess siden starten i 2006, og deres siste turné var i 2019.

Han var også en av initiativtakerne og gründerne til Bachelorstudiet Låtskriver og artist ved UiA som startet opp i 2015, og masterstudiet «Songwriting» som startet høsten 2018. Han jobber på UiA med forskningsprosjektet «Arven etter Preus», og har skrevet nærmere 300 låter siden oppstarten som soloartist i 2000.

Annabelle Despard

Annabelle Despard er forfatter, oversetter og foredragsholder bosatt i Kristiansand. Hun har utgitt lærebøker, to prosabøker, syv diktsamlinger på norsk og én på engelsk. Diktet «Should you die first» ble i 2114 kåret blant “The Fifty Best Love Poems of the past Fifty Years”. Hennes siste samling Vannet bestemmer kom i 2020, og hun er høsten 2022 aktuell med ny roman.

Hun er tospråklig. Blant hennes oversettelser til engelsk er Svalen av Henrik Wergeland. Hun arbeider for tiden med Jan Erik Volds Mor Godhjertas glade versjon. Ja.

Hun er cand.philol. og var i mange år førsteamanuensis i britiske studier ved Universitetet i Agder. Hun har deltatt aktivt i teater- og kulturlivet i Kristiansand, der hun bor.

Freddy Holm

Freddy Holm er en norsk gitarist fra Halden, multiinstumentalist, bandleder og produsent. Han spiller en rekke instrumenter, som akustisk gitar, elektrisk gitar, mandolin, banjo, dobro, lapsteel, pedalsteel, tangenter, bratsj, fele og cello.
Holm var låtskriver og gitarist i bandet Cornflakes (1994–2002), countrypop-bandet Corazón (tidligere El Corazón) 2001–2007 og The Salmon Smokers (2012–).

Han har bidratt på plateinnspillinger med bl.a. Elias Akselsen, Hilde Heltberg, Tommy Tokyo & Starving For My Gravy og Lars Lillo-Stenberg. Holm har i tillegg spilt med Morten Harket, Henning Kvitnes, Rita Eriksen, Anita Skorgan, Sivert Høyem, Paal Flaata og Marthe Valle

Konserten produseres av Apache Productions for SeniorKilden.
Design: Apache Productions på Grim Kulturbryggeri
Foto: Sigve Mathisen

Kjøp billetter

Forslag til deg