UNG KLASSISK + ung komposisjon skapia

Vinnere av Ung Klassisk + Ung komposisjon

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Dirigent: Johannes Gustavsson

Se frem til en fantastisk konsertkveld med unge musikere i ulike aldre, sammen med Kristiansand Symfoniorkester (KSO) på scenen. Konserten er et resultat av to prosjekter; Ung Klassisk og Ung Komposisjon.

Vi har først gleden av å presentere pianisten Adrian-Leander Nes og oboisten Sofie Garby som solister. De er vinnere av Ung Klassisk, som er et samarbeidsprosjekt mellom Aust-Agder musikkråd, Arendal kommune, Norsk kulturskoleråd Agder, Universitetet i Agder, Risør Kammermusikkfest og Kristiansand Symfoniorkester.

Det er også flere andre unge som blir invitert til å spille med orkesteret under denne konserten. Disse er vinnere av Ung komposisjon, et prosjekt hvor barn og unge skal få erfare egen skaperkraft gjennom å komponere musikk. Arbeidet handler om troen på enkeltmenneskets skapende evner og på at muligheten til å uttrykke seg, bidrar til livsmestring! Alle bidragsytere får tilbakemelding fra profesjonelle komponister, som også arrangerer vinnerkomposisjonene for symfoniorkester. Resultatet kan høres denne kvelden, hvor verkene blir spilt av Kristiansand Symfoniorkester sammen med de unge. Ung komposisjon gjøres i samarbeid med Skapia. 

Elisabeth Lindland som konferansier

Elisabeth Lindland portrettbilde, der hun smiler til kameraet med sort overdel og løst hår

Elisabeth Lindland har i en årrekke jobbet som skuespiller, sanger, konferansier og programleder, blant annet for NRK Julemorgen. Hun har også jobbet som regissør for teater og film produksjoner. Siden 2013 har hun vært ansatt i Kilden Dialog, som er Kildens avdeling for talentutvikling, inkludering, formidling og samskapende scenekunst. Hun har blant annet hatt regi og manus på SPOR forestillingene og har vært kunstnerisk ansvarlig for Fargespill Kristiansand. 

Kveldens dirigent

Johannes Gustavsson er kjent for sin energi, karisma, eleganse og følsomhet – egenskaper som har gjort ham svært etterspurt som dirigent for både symfoniorkestre og operaer i Norden og utenlands.

smilende mann i hvit skjorte som ser ned mot gulvet

Skaperglede!

  • SKAPIA ung komposisjon
  • SKAPIA ung komposisjon
  • SKAPIA ung komposisjon
  • SKAPIA ung komposisjon

Kjøp billetter

Lignende forestillinger

SOMMER I KILDEN 3. – 6. juli

3. jul 2024 - 6. jul 2024

Gratis

SOMMER I KILDEN 10. – 13. juli

10. jul 2024 - 13. jul 2024

Gratis

SOMMER I KILDEN 17. – 20. juli

17. jul 2024 - 20. jul 2024

Gratis