Unge talenter fra Samsen og UKM

Kommende forestillinger

FREDAG / 16. JUL / 13:00

Unge talenter fra Samsen og UKM.  

Samsen kulturhus og UKM samarbeider med «sommer i Kilden» så du kan få oppleve noen av UKM talentene vi har i Kristiansand. Dyktige ungdommer som liker å stå på scenen!

Det blir dans, det blir nydelig sang, vi har med vår egen DJ TLL, og du kan se live mange av innslagene vi i løpet av dette året kun har kunne vise gjennom skjerm. Endelig er de live på scenen.  

The Lunar Nightmare – Med nylig utgitt plate får du her en bit av Kristiansands musikkfremtid. En hommage til historiens populærkulturelle høydepunkt: 80-tallet! Adrian er veteran på Samsens scene med en rekke forskjellige konserter – også soloprosjektet «The Lunar Nightmare».  

DiVERSE – Samsens eget K-pop crew har forberedt et show der du får innblikk i hva K-pop er, og får møtt gruppa som har vokst frem det siste året. De øver og øver, og elsker det de holder på med.   

Det gjør også Closed Cage Crew – dette bør du få med deg! Her er det energi og trøkk. De danser til vanlig på Sharrons dansestudio med Chenno som lærer, de har fått til mye på den tiden de har trent sammen. I år tok de regien på sin egen filminnspilling under UKM, og vi gleder oss til å vise de frem.  

MaNi – med nydelige stemmer og sterk utstråling. Disse har stått på scenen sammen siden de var 7 og 9 år. Og har vært med mange år i UKM. Dette blir du glad av??   

DJ TLL – Skaper stemning! Han har spilt i mange år på UKM. Vi har gleden av å presentere han for siste gang under UKM paraplyen, da det er en øvre aldersgrense. Vi vil følge med videre.  

SMITTEVERN

Kilden er opptatt av å skape trygghet for våre gjester, og vi forholder oss til gjeldende smittevernregler. Vi sørger for god plass mellom setene, og oppfordrer til å være tidlig ute for å unngå trengsel til arrangementene. Les mer om våre smittevernregler her.

Billetter kan ikke forhåndsbestilles, men hentes ut når du kommer til Kilden.

Kjøp billetter

Lignende forestillinger