Wardruna

Kilden Kultur

Når

29. apr

Scene

Konsertsalen

Pris

475 NOK

Varighet

90 minutter uten pause.

Kommende forestillinger

Kilden Kultur presenterer: Wardruna

Norske Wardruna selger ut konsertsteder verden over, og vi er stolte av å kunne presentere fenomenet i Kilden 29. april 2022!

Wardruna har toppet Billboard-lista for verdensmusikk og har med sine betydelige musikalske bidrag til TV-serien VIKINGS, fått vist musikken sin til et bredt og verdensomspennende publikum. Gruppen kombinerer det akademiske med det populærkulturelle og den grundige tilnærmingen de har til emnet har gjort dem til en av samtidens fremste formidlere av norrøn kultur.

Nå arbeider Wardruna med ny musikk, og vi har all grunn til å håpe at publikum i Kilden Teater og Konserthus kan bli ett av de første i verden som får høre dette live.

«Vi gleder oss veldig til å endelig være på hjemmebane igjen, og når Wardruna står opp fra sin studiodvale og starter konsertåret i Norge neste år, er det klart lov å håpe på ny musikk», sier Einar Selvik.

Han startet i det stille gruppen tidlig på 2000-tallet og har siden debutplaten i 2009 hatt stor suksess på tvers av musikksjangre, kultur og språk. Med mål om å gi ny stemme til gamle tradisjoner, vever Wardruna på særegent vis nordens eldste instrumenter og versemål inn i et moderne lydlandskap.

«Dette blir en intim opplevelse i Kildens teatersal, og vi regner med at billettene vil få bein å gå på. Wardruna er det største bandet vi har i sin sjanger i Norge, og er en fantastisk formidler av vår kulturarv», sier Daniel Stamnes, bookingansvarlig i Kilden Kultur.

Kjøp billetter

  • april 2022
  • 29.
    fre
    Tid:
    20:00 - 21:30