Kilden ut i Agder

Opplevelser for alle

I vår nye satsning Kilden ut i Agder tar vi med oss en rekke produksjoner ut på veien. Vi ønsker å være mer ute i hele regionen og treffe publikum der dere bor. 

Program

8 personer i gull-dress på holme.

Charlies basuner

Helt siden 1999 har Charlies Basuner gledet sørlendinger med sine populære julekonserter. Nå byr de på et repertoar som speiler den lyse årstiden der låtene hentes fra de siste 40 år med populær og upopulær musikk. Fire tromboner, tuba, slagverk og harpe viser seg å være nøyaktig den besetning som kan yte rettferdighet til et så mangefasettert og bredt repertoar. 

Grafisk fremstilling av Mozart i karikaturstil. Smiler med store tenner og han er kledd i barokke klær og med sløyfe i håret.

Mozart for hele familien

Vi møter 6-åringen Wolfgang Amadeus Mozart. Hele hodet hans er fylt av toner, og han spiller og komponerer dagen lang. Nattens Dronning er lei av alt «bråket» til Mozart, og en natt stjeler hun pianoet hans slik at hun skal få fred og ro. Ved hjelp av publikum og Kusinemus Harepus håper Mozart å finne igjen pianoet. Vil musikkens kraft vinne til slutt?

Audhild Krogedal Wessman og Charlotte Wilhelmsen fra Kilden Vokalensemble har laget denne lille, spennende forestillingen. Med seg har de også en strykekvartett fra Kristiansand Symfoniorkester og Solveig Refvik på piano.

Grafisk fremstilling av mann med høyt hår. Rødt sjal i halsen, hvit skjorte og sort jakke.

Beethoven har mistet notene

En strykekvartett fra Kristiansand Symfoniorkester spiller musikk komponert av Ludwig van Beethoven. Nils Tore Brunvatne spiller Beethoven. Han har dessverre mistet notene sine, og trenger barnas hjelp til å finne dem igjen. Det blir forviklinger, detektivarbeid og masse moro med velkjent musikk. – 18. september

Grafisk fremstilling. Rosa egg mot rød bakgrunn. Tekst: Sheherazade - og ordet som varte i 1001 natt

Sheherazade

Sheherazade – og ordet som varte i 1001 natt er en fortryllende forestilling for barn og voksne om livet, fantasien og overlevelsen. I forestillingen møter vi trollmenn og -kvinner, ånder, drager, spøkelser og andre magiske vesener når Sheherazade gjør ordet til magi!  Les mer om forestillingen

Bilde av interiør i kirke. Et kor kledd i mørke klær synger.

Julekonserter med Kilden Vokalensemble

Kilden Vokalensemble (KVE) har i mer enn ti år vært Sørlandets fremste ensemble for profesjonelle sangere. I år som i fjor så synger de førjulstiden inn med stemningsfulle julekonserter på Sørlandet. Konsertsteder offentliggjøres senere.

  • 3. desember, konsertsted TBA
  • 4. desember, konsertsted TBA

Billetter til forestillingene

Vi oppdaterer fortløpende med informasjon om billettkjøp så snart forestillingene legges ut for salg på de ulike spillestedene. 

Få nyheter og tilbud før alle andre

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få siste nytt om våre kommende forestillinger og konserter i Agder!

Kilden ut i Agder i samarbeid med:

Logo for Los. tekst: Los, God energi. Helt enkelt

Logo Agder fylkeskommune