Grafisk element med tekst: Sheherazade - og ordet som varte i 1001 natt av Sarah Camille Ramin Osmundsen og Mine Nilay Yalcin 23/10/21

Sheherazade – Kilden ut i Agder

Kilden Teater presenterer: Sheherazade – og ordet som varte i 1001 natt

av Sarah Camille Ramin Osmundsen og Mine Nilay Yalcin

Sheherazade – og ordet som varte i 1001 natt er historien om den unge og kloke jenta Sheherazade som evner å bruke ord på en måte som ingen andre kan.

Spilles i hele agder

23. oktober: Birkenes, Valstrand kulturarena 

26. oktober: Evje, Evjemoen kino og scene

27. oktober: Byremo VGS auditorium 

28. oktober: Lindesnes, Vigelandsstua 

29. oktober: Bykle samfunnshus 

30. oktober: Bygland Kulturscene 

1.- 18. desember: Kilden teater og konserthus

I desember spilles forestillingen i Kilden.

Se forestillingsbilder: 

Familieforestilling

Denne familieforestillingen baserer seg på Tusen og én natt, en samling eventyr fra India, Persia og Midtøsten fra 800-tallet. Sheherazade er en dramatisk fortelling om en ung kvinnes overlevelse. Gjennom sin ordkunst gjør hun en dyster historie om til en fabelaktig og inspirerende fortelling.

Sheherazade – og ordet som varte i 1001 natt er en fortryllende forestilling for barn og voksne om livet, fantasien og overlevelsen. I forestillingen møter vi trollmenn og -kvinner, ånder, drager, spøkelser og andre magiske vesener når Sheherazade gjør ordet til magi!

Regissør Mine Nilay Yalcin og slampoet Sarah Camille Ramin Osmundsen tar utgangspunkt i rammefortellingen til Tusen og én natt. Den handler om Sheherazade som overlever gjennom å fortelle kongen en ny historie hver kveld.

Aldersgrense fra 6 år.