Konsertmester I

Bilde av noter og instrument

[etm_menu width=»auto» aligment=»none» display=»0″ flag=»2″ layout=»2″ ]

Kristiansand Symfoniorkester

Kristiansand Symfoniorkester er et spennende, ungt og engasjert  orkester med 71 musikere. Sjefdirigent er Nathalie Stutzmann. Første gjestedirigent er Julian Rachlin. Gjennom sesongen dirigerer bl.a. Eivind Aadland, Giordano Bellincampi, Hans Graf, Andris Poga og Gemma New. Okesteret lager abonnementkonserter, barne- og familiekonserter, så vel som cross-over-, outreach- og kammermusikkproduksjoner. KSOs hovedarena er Kildens Konsertsal med 1180 sitteplasser som åpnet i 2012.

Arbeidsoppgaver

KSO søker konsertmester I som i tillegg til å holde høyt nivå på sitt instrument, også har gode leder- og kommunikasjonsegenskaper.

Til denne stillingen er det åpen søknadsfrist. Ved interesse for stillingen, send oss søknad og CV. Søknader vurderes fortløpende og aktuelle kandidater vil bli invitert til prøveuke/uker. Ansettelsesprosessen omfatter intervju, kammermusikk og eventuelt flere momenter.

Bruttolønn: pr. år fra kr. 680.955,- (2019) etter ansiennitet

Kilden er underlagt offentlighetsloven.

 

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidsgiver: Kilden teater og konserthus

Sted: Kristiansand

Tittel: Konsertmester I

Heltid / Deltid: Heltid

Ansettelsesform: Fast

Stillingsprosent: 100

Kontaktinfo:

Orkesterregissør Borghild Løvbrøtte på tlf. +47 947 83 309 eller e-post borghild.lovbrotte@kilden.com

Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand er et av Nordens mest spennende miljøer for profesjonell scenekunst og musikk. Kunsthuset rommer Kristiansand Symfoniorkester, Kilden Teater, Kilden Opera, Kilden Kultur og en nyskapende utføring av den sosiale siden av samfunnsoppdraget gjennom Kilden Dialog og Digital. I samspill med hverandre representerer de et kulturelt driftskonsept uten sidestykke, i én samlet organisasjon som også er et av landets største hus for scenekunst og musikk. I 2018 opplevde 186.000 publikummere 778 konserter, forestillinger og arrangementer i Kilden, utført av et mangfoldig lag som representerte 257 årsverk og 23 nasjonaliteter.

Last ned KSOPlay:

  • Appen er gratis å laste ned og gir fri tilgang til mange av KSOs konserter
  • App for AppleTV, iPhone/iPad og Android
  • Intervjuer med dirigenter og musikere

Ikon for Google play. tekst: Tilgjengelig på Google Play
Ikon for Apple App Store