Håkon Moe

Mann med kort, lyst hår og svart genser foran glassvegg

Håkon Moe er fra Oslo og er utdannet ved LIPA, Liverpool Institute of Performing Arts i 2001. Han har vært ansatt ved en rekke teatre; bl.a Det Norske Teatret, Oslo Nye Teater, Riksteatret, Rogaland teater og Teatret Vårt i Molde. De siste årene har han vært ansatt på Den National Scene i Bergen.

Han har bl.a medvirket i forestillinger som Kim F, Kristin Lavransdatter, Der Går grensen, Gitaristene, Engler over Møhlenpris, Historien om et mord, Danny og den store fasanjakten, Spellemann på taket (DNS) ,Evig Ung, Is-Slottet (DNT), Når enden er god er allting godt (Rogaland Teater), Pinocchio, Little Me, Hans og Grete (Riksteatret), Tolvskillingsoperaen, Erasmus Montanus, Vinterdvale, Et rom for Kjærlighet, 90-metersbakken (Teatret Vårt), Peer Gynt (Lerkefugl produksjoner) og Jul i Blåfjell (Scenekvelder).

Håkon har også spilt i filmen Bølgen og i tv-seriene Aber Bergen og Hotel Cæsar. For tiden jobber han også med Lerkefugl Produksjoner hvor han spiller en monologversjon av Peer Gynt. Han har jobbet som musikalsk ansvarlig på flere produksjoner og vant Spellemannspris som dansende korgutt i pop-bandet Superfamily.

Dette er første gang Håkon jobber ved Kilden Teater.

Åpningstider
Mandag til lørdag 11-15, søndag stengt
Billettkontoret åpner igjen 1 time før forestillinger
Foajébar åpner kl. 11
Restaurant Frihavn åpner kl. 16 på dager med forestillinger/konserter
Adresse
Sjølystveien 2, 4610 Kristiansand
post@kilden.com
Kontakt oss
Sentralbord:
905 81 111 

Administrasjon:
post@kilden.com

Billettkontor: 
billett@kilden.com

Bordbestilling:
spise@kilden.com 

Følg Kilden
Følg KSO
Hovedsamarbeidspartner
Samarbeidspartner