Dette er Kilden teater og konserthus

Sammen skal vi berøre og begeistre

Kilden teater og konserthus i Kristiansand er Norges nest største scenekunstinstitusjon og et av Nordens mest spennende miljøer for profesjonell scenekunst og musikk. Kunsthuset rommer Kristiansand Symfoniorkester, Kilden Teater, Kilden Opera, Kilden Kultur og Kilden Dialog – en nyskapende utføring av den sosiale siden av samfunnsoppdraget.
 
I samspill med hverandre representerer de et kulturelt tilbud uten sidestykke. I 2019 opplevde 176.000 publikummere 848 konserter, forestillinger og arrangementer i Kilden, utført av et mangfoldig lag som representerte 252 årsverk og 23 nasjonaliteter.

Vår strategi for 2021 – 2025

Strategiplanen for perioden 2021 til og med 2025 ble vedtatt av Kildens styre 3. desember 2020 etter et omfattende forarbeid som har involvert styret, ledelse, ansatte, tillitsvalgte og eksterne samarbeidspartnere.


PRISBELØNNET OG SPEKTAKULÆRT BYGG

Kilden teater og konserthus sto ferdig i 2012, og har siden blitt belønnet for innovative, vakre og spennende løsninger. Byggteknisk og akustisk er konsertsalen en av Europas mest avanserte rom for levende musikk. Teatersalen muliggjør fullskalaoppsetninger av musikaler og storslåtte operaer. I kulissene skjuler det seg eksepsjonelle, høyteknologiske løsninger som gir regissører, scenografer og lyskunstnere et unikt spillerom.

Kilden har siden begynnelsen produsert og levert kunstopplevelser til et stort og begeistret publikum. Mange besøker hvert år bygget som rommer fire saler, med plass til 2270 publikummere.


SMAKSRIKE OPPLEVELSER I FOAJÉEN

Frihavn er Kildens restaurant for deg som skal på en konsert eller forestilling, eller vil nyte et måltid med utsikt mot byfjorden. Lyset og det skiftende været skaper en perfekt ramme rundt besøket, og gir publikum rom for å henge hverdagen fra seg og fordøye opplevelsene. Vi har også foajébar der det serveres drikke og lett mat. Se meny her!

Åpningstider
Mandag til lørdag 11-15, søndag stengt
Billettkontoret åpner igjen 1 time før forestillinger
Foajébar åpner kl. 11
Restaurant Frihavn åpner kl. 16 på dager med forestillinger/konserter
Adresse
Sjølystveien 2, 4610 Kristiansand
post@kilden.com
Kontakt oss
Sentralbord:
905 81 111 

Administrasjon:
post@kilden.com

Billettkontor: 
billett@kilden.com

Bordbestilling:
spise@kilden.com 

Følg Kilden
Følg KSO
Hovedsamarbeidspartner
Samarbeidspartner