Venneforeningen Crescendo

To kvinner og to menn stående utenfor Kilden-bygget

Crescendo ble etablert i 2018 av Arne Bang, Tulla Wahlstedt, Kjetil Nordhus, Marit Sæther, Elfie Dørum og Preben Tellefsen. (Dørum og Tellefsen var ikke til stede da bildet ble tatt). 


Kristiansand Symfoniorkester har utviklet seg til et ekte kvalitetsorkester, og lar oss oppleve glede, skjønnhet og entusiasme fra første til siste takt. Venneforeningen Crescendo er et tilbud til deg som vil støtte orkesteret og lære mer om musikkens verden.

Som medlem blir du invitert til «førsnakk», lyttekurs, medlemsmøter og andre arrangementer som vil inspirere og berike dine musikkopplevelser.

Årets spiller

Crescendo deler hvert år ut prisen Årets spiller og et tilhørende gavestipend på kr 20 000 til en musiker eller en musikergruppe som i særlig grad har vært en aktiv ambassadør eller bidratt spesielt til fellesskapet i orkesteret.

Crescendo-serien

Sammen med orkesterets programsjef har vi satt sammen en egen abonnementsserie for Crescendos medlemmer med seks håndplukkede konserter i 2021/22, der fire av konsertene dirigeres av sjefdirigent Nathalie Stutzmann. Medlemsmøtene legges i 2021/22 til samme datoer som konsertene i Crescendo-serien.


Slik melder du deg inn

Du kan melde deg inn på vår nettside crescendokristiansand.no eller ta kontakt på tulla@wahlstedt.no eller tlf. 95 24 27 66.

Er du allerede gull eller sølv-abonnent, er medlemskap i Crescendo gratis.

Medlemskontingenten i Crescendo er kr 200 pr. konsertår, og betales til konto 3000.39.52068 eller med Vipps til 526351.

Følg oss også gjerne på Facebook!