Venneforeningen Crescendo

seks smilende mennesker oppstilt i en foaje

Crescendo 2022: Lene Finholt Thygesen, Ole Petter Drangsholt, Elfie Dørum (leder), Cathrine Bering Litlere, Arne Bang og Valerie Kubens. Ikke til stede da bildet ble tatt: Marianne Denstad Berrum 

Kristiansand Symfoniorkester har utviklet seg til et ekte kvalitetsorkester, og lar oss oppleve glede, skjønnhet og entusiasme fra første til siste takt. Venneforeningen Crescendo er et tilbud til deg som vil støtte orkesteret og lære mer om musikkens verden.

 

Fordel med å være Crescendo-medlem

Som medlem blir du invitert til «førsnakk», lyttekurs, kulturreiser, medlemsmøter og andre arrangementer som vil inspirere og berike dine musikkopplevelser.

Årets spiller

Crescendo deler hvert år ut prisen Årets spiller og et tilhørende gavestipend på kr 20 000 til en musiker eller en musikergruppe som i særlig grad har vært en aktiv ambassadør eller bidratt spesielt til fellesskapet i orkesteret.

Crescendo-serien

Sammen med orkesterets programsjef har setter vi sammen en egen abonnementsserie for Crescendos medlemmer med seks håndplukkede konserter i hver sesong.

Slik melder du deg inn

Du kan melde deg inn på vår nettside crescendokristiansand.no eller ta kontakt på elfie.dorum46@gmail.com eller tlf. 916 32 137.

Er du allerede gull eller sølv-abonnent, er medlemskap i Crescendo gratis.

Medlemskontingenten i Crescendo er kr 200 pr. konsertår, og betales til konto 3000.39.52068 eller med Vipps til 526351.

Følg oss også gjerne på Facebook!