Bedrifter

Kilden teater og konserthus er en av Sørlandets viktigste arenaer for kunstopplevelser. Samtidig har bygget og institusjonen utviklet seg til å bli en møteplass for våre samarbeidspartnere, næringsliv og virksomheter i regionen.

Inspirasjonssamlinger for ledere

Ledelse handler om å bruke seg selv som verktøy for å skape verdi gjennom andre. Det forutsetter at du kjenner deg selv, og er klok på hvordan samhandle med andre. Kilden og psykologspesialist og lederutvikler Mariann Crantz tilbyr et lederprogram over 4-8 halve dager. Programmet bruker kunstens kraft i kombinasjon med teori og forskning på ledelse.

Rollebevissthet og rolleskaping

31. mars 2022
Om å aktivt skape lederrollen, og hva vi kan lære av skuespillere, som hele tiden må skape seg en rolle og gjøre den til sin.

Illustrasjonsbilde av en gammel skrivemaskin mot lilla bakgrunn

Kraften i å definere virkeligheten

29. september 2022
Ledelse handler om å skape mening. Gode ledere har sterke, gjennomtenkte fortellinger om hvor vi kommer fra, hvem vi er, og hvor vi skal.

Illustrasjonsbilde. En utydelig skikkelse skimtes bak en glassvegg. Mennesket holder hendene opp mot den tåkete ruta. Lilla filter over hele bildet.

Håndtering av emosjoner og det relasjonelle landskapet

18. november 2022
Hvordan skal man som leder håndtere egne og andres følelser? På hvilken måte påvirker de tidlige relasjonelle erfaringer hvordan vi forholder oss til nye erfaringer?

SAMARBEIDSPARTNERE

Kilden har flere viktige og verdifulle samarbeidspartnere. Det sikrer oss en sunn drift og muligheten til å levere et spennende program med høy kunstnerisk kvalitet. Som samarbeidspartner får du en unik mulighet til å bygge relasjoner, og til å bruke Kilden til å skape felles opplevelser med dine medarbeidere, kunder og relasjoner.

I dag er våre hovedsamarbeidspartnere Fædrelandsvennen, Sparebanken Sør og Agder Energi. Våre øvrige samarbeidspartnere er Lexus, Kanalbyen og PwC. For å fortsette å vokse som kunsthus, trenger vi samarbeid med flere ledende virksomheter i regionen.

Vil du bli en av våre viktige samarbeidspartnere? Ta kontakt med administrerende direktør Harald Furre eller salgs- og markedssjef Janneke Aulie.

Kurs og konferanser

Hvert år arrangeres mellom 40 og 50 konferanser i Kilden teater og konserthus. Vår store publikumsfoajé og fire saler i ulike størrelser gir mulighet for en rekke typer arrangementer – skreddersydd for dine behov.  Les mer om å holde kurs og konferanser i Kilden.

BEDRIFTSABONNEMENT

Som bedriftsabonnent får du tilgang til utvalgte høydepunkter fra sesongens forestillinger og konserter i Kilden. I tillegg gis du en eksklusiv mulighet til å møte kunstutøvere, høre spennende foredrag og delta i et nyttig og sosialt nettverk. Abonnementet er et halvårlig tilbud som kan brukes av flere i bedriften.

JULEBORD OG SOMMERAVSLUTNING

Med julebord eller sommeravslutning i Kilden serverer du dine medarbeidere en unik og minnerik opplevelse. Kombiner en forestilling eller en konsert med god mat og drikke i fantastiske omgivelser i vår restaurant – eller i et eget rom. Vi sørger selvsagt for skreddersøm av dine ønsker og behov. For mer informasjon kan du kontakte bedriftskontakt Anne Kristin Tjørve Bjellandanne.kristin.bjelland@kilden.com