Sigve Astrup Lien

Sigve Astrup Lien er fra Bjerkreim og er utdannet industridesigner ved NTNU i Trondheim i 2019.

Sigve har siden 2020 jobbet som teatersnekker på kulisseverkstedet til Kilden Teater og har vært med å bygge kulisser til Susie Wang: licht und liebe, En Julefortelling, Kirsebærhaven, Erasmus Montanus, I sør har de sjøen, Amadeus, Sheherazade, Heimanifrå, Spor 2022, og Rosmersholm. 

I 2021 hadde Sigve sin skuespillerdebut i Kirsebærhaven. Denne forestillingen måtte dessverre utsettes rett etter premieren på grunn av koronapandemien, men stykket settes opp igjen i 2022.

I tillegg til kulisser har Sigve også bygget to større tv-stativer som brukes i forskjellige anledninger ved Kilden teater og konserthus, samt han har vært med å planlegge og lede byggingen av Kildens uteseveringsområde.

Ellers er Sigve aktiv sammen med sine kulissekollegaer med deres forskjellige fritidsprosjekter, og har blant annet bygget en sykkel med en svær mekanisk hest på som de har kjørt rundt i Kristiansand og hatt med til lysfestivalen Fjord Oslo.

Ved siden av sine Kilden-relaterte prosjekter jobber Sigve mye med kunst, brukskunst, design og produksjonsteknikker, og gjør til tider oppdrag gjennom sitt eget produktdesignfirma.