Babysang

Bilde av to babyer som ligger på en lilla matte på gulvet.

Barn lærer å synge før de lærer og gå, og det med god grunn! Gjennom sang og musikk kan barn vise følelser, oppleve fellesskap, lære og utfolde seg på en unik måte.

Kilden har som mål å være en møteplass for alle –  i alle aldre. Derfor har vi gratis babysang under ledelse av sangpedagog Silje Hansen Flemmen. Her kan du møte andre med barn til en uformell sangstund – og synge med den stemmen du har. Vi synger både nye sanger og kjente barneviser, og lar barna utfolde seg med morsomme rytmeinstrumenter. Målet vårt er at dette skal være en god, sosial opplevelse for både store og små.

Babysang hver onsdag

Hver onsdag (vi følger skoleruten) arrangerer vi babysang, og ønsker foreldre og barn velkommen til et sosialt og musikalsk treff i Konsertbaren i 3. etasje.

Tid:

  • 11.30 – 12.00 for barn opp til 6 mnd.
  • 12:30 – 13.00 for barn over 6 mnd.

Påmelding gjøres i gruppen «Babysang i Kilden» på Facebook.
Se datoer for samlinger i 2021 her.

Hvor: I Konsertbaren, som ligger i andre etasje når du går opp trappen fra Kildens foaje. Vi har også heis, og dere er velkomne til å ta med barnevogner inn i lokalet.

Mat: Foajébaren er åpen fra 11-15, der kan du kjøpe enkle retter og god kaffe.

– Når påmelding blir lagt ut på mandager i gruppen «Babysang i Kilden» er det viktig at dere melder dere på, så vi vet hvem og hvor mange vi blir i hver gruppe (dere trenger ikke hente ut billett).