Billetter tilgjengelig til Festaften

Grafisk element med fargerikt slør bak teksten: Festaften

De aller siste billettene til Festaften med Gregory Porter og Kristiansand Symfoniorkester er nå lagt ut. Det meste tyder på fullsatt sal lørdag 3. september.

Den verdenskjente jazz-sangeren vekker interesse hos publikum, både 3. september i Kristiansand og påfølgende dag på Operaen i Oslo. De aller fleste billettene er revet bort begge steder, men leder for Kilden Kultur, Daniel Stamnes, kan fortelle at det fremdeles er muligheter for å sikre seg sin plass i Kristiansand.

Ekstra billetter

– Det er utrolig moro at så mange har lyst til å få med seg denne konserten, og nå har vi fått muligheten til å frigjøre noen ekstra billetter, blant annet på første rad. Så her er det bare å kaste seg rundt, sier Stamnes.

Gregory Porter gjør to eksklusive konserter i Norge i 2022. De er begge sammen med Kristiansand Symfoniorkester og de er begge for å markere Kilden teater og konserthus’ 10-årsjubileum. I Kilden inngår konserten i et større opplegg, der publikum inviteres til en helaften i landsdelens storstue. Daniel Stamnes håper og tror på en staselig kveld 3. september.

Helaften

– Vi inviterer folk til å komme tidlig, og bli med på en feiring som skal vare hele kvelden. Det blir masser av aktivitet ute i foajéen både før og etter konserten, så dette gleder vi oss veldig til, vi som jobber i Kilden, sier han.