Susie Wang

Kilden Teater

Scene

Intimsalen

Pris

100 - 200 NOK

Varighet

75 minutter uten pause.

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Kilden Teater presenterer Susie Wang.

Utfra den gamle horror-oppskriften «take a happy place and take the happy out of it», koker Susie Wang spicy teater med naturlige, unaturlige og overnaturlige ingredienser.

Susie Wang har i løpet av de siste årene etablert seg som en av de mest interessante scenekunstgruppene i Norge. De har brutt med rådende trender og skapt en helt egen form for teaterfiksjon. Med spennende handlingsforløp og imponerende illusjoner, gjør de sært avangardeteater til topp underholdning. I 2019 ble de tildelt Kritikerprisen for forestillingen Mumiebrun, og høster strålende kritikker både i Norge og i utlandet.

Når Susie Wang kommer til Kristiansand, er det for å nyte sola. Etter evigheter i skyggen har to turister endelig kommet fram, og tatt seg et bad etter den lange reisen. De er bleke, vannet er klart, hun ser en fisk og han har fått et sår under foten.  

De er skikkelig fornøyde med stedet de har leid, hagen er nydelig, men de begynner å bli sultne og lurer på om de skal bli hjemme eller gå på restaurant. Vertinnen for feriehuset kommer innom for å gi litt praktisk informasjon og forteller dessuten om solformørkelsen som nærmer seg…   

Susie Wang er interessert i følelser og drifter vi helst vil skjule. Er det dette hemmeligholdet som gjør oss til mennesker? Vi bruker i alle fall masse krefter på å oppføre oss som folk. Det kultiverte fernisset er imidlertid skjørt, og det primitive lekker ut i tide og utide.  

Fordelen med å være primitiv, er at man lettere får kontakt med likesinnede. I denne forestillingen møtes det menneskelige og det umenneskelige i kamp og samrøre og felles håp om evig liv.

Les mer om scenekunstgruppa Susie Wang her.

Forestillingen er en samproduksjon mellom Susie Wang og Kilden Teater
Støttet av: Norsk Kulturråd

Anbefalt fra 16 år. 

FØRSNAKKER I FORBINDELSE MED SUSIE WANG

Sted: Foajé Nord. 

Førsnakk med teatersjef Valborg Frøysnes og intervjuer Ingrid Anthonsen. I denne samtalen ser de nærmere på Susie Wang. Hva kjennetegner scenekunstgruppa? Hvordan jobber de for å skape sine teaterforestillinger som balanserer mellom menneskets brutale natur, hverdagslivets hendelser, dyp symbolikk og popkulturelle referanser?

Tirsdag 20. oktober kl. 11.15 (NB! Denne dagen er førsnakken med regissør Trine Falch og Ingrid Anthonsen)

Tirsdag 27. oktober kl. 18.15

Onsdag 28. oktober kl. 18.15

Torsdag 29. oktober kl. 18.15

*forbehold om endringer, oppdatert informasjon ligger til enhver tid på siden her. Det er egne arrangementssider til hver førsnakk på kilden.com


Smittevernregler i våre saler

For å ivareta smittevernreglene er antall plasser i salene redusert slik at det vil være en meter til neste person. I Teater- og operasalen, Intimsalen og Multisalen selges billettene unummerert. Du velger her selv sete når du kommer inn i salen. Det vil være både enkle og doble seter i salene. Dersom du skal sitte ved siden av en annen person må den andre være fra samme husstand eller tilsvarende nær kontakt. 

  • Intimsalen: 50 av 100 seter benyttes – unummererte plasser

 Les mer om våre smitteverntiltak her

Kjøp billetter

  • Ingen kommende forestillinger