GAVETIPS

NYTTÅRSKONSERTEN 2018
«BERNSTEIN ON BROADWAY»
Onsdag 10., fredag 12. og lørdag 13. januar i Kilden
Torsdag 11. januar i Arendal Kulturhus
Konsert – Kristiansand Symfoniorkester
KR 100 – 550

I 2018 vil 100-års jubileet for Leonard Bernsteins fødsel få oppmerksomhet over hele verden. KSO innleder året med en konsert som helt og holdent vies den geniale komponisten, dirigenten og pedagogen. Bernstein hadde en unik evne til å bevege seg fritt mellom ulike sjangre, stiler og uttrykk. Hør fra hans suksesser på Broadway; «West Side Story«, «On the Town», og «Candide» med flere.

LES MER

EN UMORALSK komedie
SIDESPRINGERNE
Urpremiere fredag 23. februar – spilles til lørdag 14. april
Forestilling – Kilden Teater
KR 300

Evnen til å sjonglere mellom ulike personligheter har for mange blitt en forutsetning for et vellykket moderne liv. Det holder ikke lenger å være den man er, man må være mange. Psykososial turisme er dessuten billig og miljøvennlig, vel og merke hvis man klarer å holde styr på kalenderdager og møtesteder.

LES MER

KJENT DRAMA I NY DRAKT
HEDDA GABLER
Premiere torsdag 1. februar – spilles til lørdag 24. februar
Forestilling – Kilden Teater
KR 100 – 450

Ibsens tragedie i ny drakt: Et drama om et liv uten mening. Hedda Gabler fra 1891 har blitt tolket og angrepet fra forskjellige vinkler gjennom sin rike historie. Hva er kjernen i fortellingen om generalens datter? I Kilden Teaters versjon foretar vi et dypdykk i Ibsens eksistensialistiske undertoner. Hva vil det si for oss alle å ta 100 prosent ansvar for eget liv – på alle livsområder, og i alle fall i kjærligheten?

LES MER

JAZZKUNST I SÆRKLASSE
MATHIAS EICK QUINTET
Lørdg 24. mars
Konsert – Kilden Kultur
KR 220

Etter å ha vært en av Norges mest lovende unge talenter i over et tiår, beveger Mathias Eick seg sakte, men sikkert mot å bli en av Europas mest profilerte jazzmusikere. De syv årene etter sitt debutalbum har han headlinet de fleste store Europeiske jazzfestivaler. Han har arbeidet med Trondheim Jazzorkester, Chick Corea, Pat Matheny, Iro Haarla, Manu Katche og Jacob Young.

LES MER

STORSLÅTT FAMILIEBEGIVENHET
KSO OG DYREPARKEN
Lørdag 7. april
Konsert – Kristiansand Symfoniorkester og Dyreparken
KR 140 – 250

Mye musikk og mye moro blir det når KSO og Dyreparken gjentar suksessen fra forrige sesong og lager konsert sammen. Storslått og svingende orkestermusikk, glimrende artister og kjente og populære figurer som du vil møte i Dyreparken om sommeren.

LES MER

GRENSELØST FREKT OG UIMOTSTÅELIG MORSOM (Aftenposten)
THE BOOK OF MORMON
Fredag 20. april – spilles til lørdag 2. juni
Forestilling/Musikal – Kilden Teater
KR 225 – 625

Mange har hatt ein ung, velkledd og hyggeleg mormonar på døra. Men få har slept han inn. Det gjer vi. Med stjernekomikar Vidar Magnussen som debutant i registolen følgjer vi to unge misjonærar på sitt fyrste utanlandsopphald. Dei blir sende til Uganda.

LES MER

EKSEPSJONELL KUNG FU FOR HELE FAMILIEN
SHAOLIN
Fredag 13. april
Forestilling – Kilden Kultur
KR 220 – 350

Shaolin-munkene i Kina skapte for 1500 år siden en unik kampsport basert på deres åndelige overbevisning. De kalte den Kung Fu! Nå kommer munkene til Kilden med et show hvor publikum kan oppleve kinesisk kampsport og livsfilosofi på nært hold, mens historien om Shaolin- munkene fortelles gjennom voldsom og velkoreografert Kung Fu.

LES MER

Gavekort

Den som mottar et gavekort kan selv velge sin opplevelse i Kilden – enten det er en forestilling, eller et bedre måltid i Kast Loss.

KJØP GAVEKORT