Om ditt besøk i Kilden

STREIK I KULTURSEKTOREN (OPPDATERT 15. SEPTEMBER 2021)

På grunn av den pågående streiken i kultursektoren, ser Kilden teater og konserthus seg nødt til å avlyse høstens storsatsing, Amadeus av Peter Shaffer. Publikum som har kjøpt billetter til denne forestillingen vil bli kontaktet. 
 
Foreløpig vil øvrig program i Kilden gå som planlagt. Billetter til et arrangement som eventuelt blir berørt av en streik, vil bli refundert.  
 
Restaurant Frihavn vil ha begrenset meny og åpningstider på grunn av streiken. Vennligst kontakt spise@kilden.com dersom du ønsker bespisning.

SMITTEVERN

HOLD DEG HJEMME HVIS DU FØLER DEG SYK  

Har du vært i kontakt med smittede, er i karantene, føler deg syk eller har symptomer på sykdom, er det viktig at du holder deg hjemme. Ta kontakt med  billett@kilden.com for å endre eller få refundert dine billetter.  

SALENE   

Kilden teater og konserthus ivaretar hele tiden gjeldende smittevernregler, som nå tillater bruk av hver rad i salene våre. Medlemmer av samme husstand kan sitte samlet og vårt billettsystem ivaretar anbefalt avstand til øvrig publikum.

Billettkjøpere har selv ansvar for å oppgi korrekt informasjon ved bestilling.

  HÅNDVASK OG HYGIENE  

  Husk å vaske eller desinfisere hendene dine når du kommer. Hånd-desinfiserende middel er tilgjengelig ved inngangene. Både toaletter, bord, stoler og publikumsområder blir jevnlig og grundig vasket.  

  SERVERING  

  På grunn av pågående streik i kultursektoren vil Restaurant Frihavn ha begrenset meny og åpningstider, vennligst kontakt spise@kilden.com dersom du ønsker bespisning.

  I henhold til gjeldende smittevernregler kan servering kun foregå ved bord i foajéområdene. Vi  har begrenset antall bord og anbefaler derfor å forhåndsbestille.

  GARDEROBE OG TOALETTER  

  Publikum oppfordres da til å ta yttertøy med inn i salen. Du har naturligvis anledning til å benytte toalettene våre både før, underveis og etter arrangementet, men forsøk å holde god nok avstand til andre publikummere. Toalettene blir jevnlig og grundig vasket, i henhold til alle smittevernregler. 

  Dersom du har flere spørsmål, kontakt oss på  billett@kilden.com.